Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – INFOTRAFIC, 12 ianuarie 2017. Situația drumurilor şi CFR

UPDATE – INFOTRAFIC, 12 ianuarie 2017. Situația drumurilor şi CFR

scris de C.F.V.
47 afisari

UPDATE  – Tronsoanele Lehliu – Drajna și București – Fundulea ale autostrăzii A2 au fost deschise circulației rutiere, pe ambele sensuri, informează joi Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR). De asemenea, tronsonul Drajna – Fetești al A2, între km 105 – 143, precum și autostrada A4 au fost deschise, joi, circulației.

* ORA 11.39 IGPR: A4 și mai multe tronsoane de pe A2, deschise circulației

Tronsoanele Lehliu — Drajna și București — Fundulea ale autostrăzii A2 au fost deschise circulației rutiere, pe ambele sensuri, informează joi Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

De asemenea, tronsonul Drajna — Fetești al A2, între km 105 — 143, precum și autostrada A4 au fost deschise, joi, circulației.

Cele două autostrăzi fuseseră închise marți seară, pe ambele sensuri, din cauza condițiilor meteo nefavorabile — cod portocaliu de ninsori și viscol.

* ORA 10.50 Tulcea: Traficul navelor pe Dunărea maritimă, în condiții de iarnă

Trei nave maritime tranzitează în condiții de iarnă canalul Sulina, Dunărea maritimă fiind joi dimineața blocată de gheață în dreptul localităților Gorgova și Crișan, potrivit Administrației Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galați.

‘Trei nave maritime tranzitează canalul Sulina pentru a ieși la mare, iar alte două nave se află în Marea Neagră urmând să intre pe canal. Remorcherul ‘Gheorghieni 2’ acționează între milele marine 6 și 10 și va veni spre Tulcea, ‘Perseus’ intervine la mila 35 a Dunării, iar apoi va fluidiza sloiurile de la milele 46 și 47 de pe brațul Tulcea. Remorcherul ‘Galați 3′ urmează să plece spre Galați pentru a acționa în zona Galați-Brăila’, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul general al AFDJ, Dorian Dumitru.

Circulația pe Dunărea fluvială este suspendată, din cauza podurilor de gheață formate pe mai multe sectoare ale Dunării, dar, având în vedere cererile comandanților de nave, AFDJ a decis emiterea unor derogări pentru convoaie de barje care au plecat din Cernavodă încărcate cu materie primă pentru combinatele ArcelorMittal Galați și Alum Tulcea.

Trecerea bac dintre Tulcea și suburbia Tudor Vladimirescu a fost asigurată, joi dimineața, de remorcherul fluvial 328 al Ministerului Apărării Naționale, la bordul acestuia urcând aproape 40 de pasageri și alimente.

‘La pontonul de acostare de la Tulcea, au fost probleme din cauza sloiurilor de gheață, dar am încheiat singuri misiunea, fără vreun remorcher al AFDJ Galați. Vom asigura trecerea între Tulcea și Tudor Vladimirescu, de trei ori pe zi, la orele 7.00, 12.00 și 16.00, până când nu vor mai fi sloiuri pe Dunăre’, a menționat comandantul misiunii din cadrul Unității Militare 02044, locotenent comandor Lucian Martian.

De la începutul acestei săptămâni, cursele regulate de pasageri între Tulcea și localitățile izolate din Delta Dunării au fost suspendate, din cauza sloiurilor de pe fluviu. Remorcherul ‘Mamaia 2’ al AFDJ Galați a efectuat două curse între Sulina și Tulcea, următorul transport de călători și pasageri între municipiu și localitățile izolate ale Deltei urmând să aibă loc la sfârșitul săptămânii.

‘Duminică dimineața, la ora 7.00, remorcherul ‘Mamaia 2′ va pleca din Sulina și va prelua călătorii din localitățile aflate pe malurile canalului Sulina, iar luni, la ora 10.00, va pleca din Tulcea spre Sulina’, a precizat directorul general al AFDJ Galați.

Potrivit AFDJ, joi dimineața, sloiurile acoperă 70% din suprafața Dunării, iar brațele Sfântu Gheorghe și Chilia ale fluviului sunt în continuare blocate de gheață.

La ceatal Ismail brațul Tulcea al Dunării este liber de gheață, iar brațul Chilia este blocat. La ceatal Sfântu Gheorghe, locul în care Dunărea se desparte în brațele Sfântu Gheorghe și Sulina, fluviul este liber de gheață pe canalul maritim, dar în dreptul localităților Gorgova și Crișan, Dunărea maritimă este blocată de gheață, potrivit AFDJ.

* ORA 10.21 Galați: Cinci drumuri județene blocate

Cinci drumuri județene sunt închise circulației din cauza zăpezii și viscolului, se arată într-o informare de presă transmisă joi AGERPRES de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați.

Potrivit informării, niciun drum național nu mai este închis în județul Galați.

Bacurile care fac traversarea Dunării de pe malul gălățean pe cel tulcean nu efectuează curse regulate, din cauza sloiurilor de gheață.

În ceea ce privește acțiunile de salvare, miercuri seara s-au finalizat cu succes două. Într-un prim caz a fost vorba de un tânăr de 21 ani care s-a rătăcit pe câmp, după ce plecase de la o stână. 20 de lucrători ISU, 15 voluntari ai Primăriei Pechea, polițiști și pădurarul din zonă l-au căutat pe bărbat ore întregi, folosind două șenilate și aparatura de termoviziune a Poliției de Frontieră. În cele din urmă, tânărul a fost găsit și dus în siguranță acasă.

Al doilea caz este cel al unui bărbat observat în timp ce înota în râul Bârlad, din municipiul Tecuci. Acțiunea de salvare a echipelor de intervenție a fost îngreunată de stratul consistent de zăpadă viscolită din acea zonă, accesul făcându-se cu o volă. Bărbatul a fost extras din apă, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul din Tecuci. Nu se cunosc împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment.

CFR Călători a anulat 102 trenuri din cele 1.300 de garnituri ale companiei care circulă zilnic în România și atrage atenția că și în cursul zilei de joi circulația trenurilor va fi adaptată condițiilor meteo extreme, intervenindu-se constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza regionalelor București, Galați și Constanța. Nicio cursă nu era anulată și nu se înregistrau întârzieri, joi dimineața, din cauza condițiilor meteo pe Aeroportul Henri Coandă, traficul aerian desfășurându-se în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi ale Capitalei, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB). Trei nave maritime tranzitează în condiții de iarnă canalul Sulina, Dunărea maritimă fiind joi dimineața blocată de gheață în dreptul localităților Gorgova și Crișan, potrivit Administrației Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galați.

Circulația rutieră este închisă joi dimineață pe autostrăzile A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea, pe un drum național (DN3 Constanța – tronsonul Cobadin-Ostrov) și pe 58 drumuri județene, potrivit unei informări a Biroului de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) valabilă pentru ora 07,00.

inforeafic 12 ianuarie 2017De asemenea, pe trei drumuri județene din județul Brăila se circulă cu restricție de tonaj (3,5 tone).

* ORA 7.33 Infotrafic: DN2 București-Urziceni, DN2A Urziceni-Slobozia-Hârșova-Constanța, ruta pe care se poate circula între București și Constanța

Traficul rutier este oprit joi pe A2 București — Constanța, pe A4 Ovidiu — Agigea, precum și pe DN3, tronsonul Cobadin — Ostrov, în momentul de față de la București la Constanța putându-se ajunge pe ruta DN2 București — Urziceni, DN2A Urziceni — Slobozia — Hârșova — Constanța, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

”Având în vedere mesajele de atenționare și informare emise de Administrația Națională de Meteorologie, îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulația în condiții de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcțional etc.)”, se menționează într-un comunicat al IGPR.

Conform informațiilor primite de la secțiile regionale de poliție transporturi, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

* ORA 6.20 Infotrafic (ora 5,00): Autostrăzile A2, A4 și DN3 pe tronsonul Cobadin — Ostrov, în continuare închise

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează joi că, din cauza zăpezii și a viscolului, traficul rutier este oprit pe A2 București — Constanța, pe A4 Ovidiu — Agigea, precum și pe DN 3, tronsonul Cobadin — Ostrov, din județul Constanța.

SITUATIA DRUMURILOR NATIONALE SI A AUTOSTRAZIILOR DIN ROMANIA

Joi 12 ianuarie 2017 ora 6:17

1. Evenimente rutiere : Nu sunt

2. Drumuri nationale si autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Nr. crt. DN Pozitii kilometrice Intre localitatile Cauza Masuri de remediere si variante ocolitoare
2.1 A A2  (BUCURESTI – CONSTANTA) 12+000-211+000 BUCURESTI (B)-CONSTANTA (CT) Ninsoare si vant puternic, vizibilitate redusa. Se actioneaza cu 34 autoutilaje
2.2 AA4  (OVIDIU-CONSTANTA) 0+000-21+700 OVIDIU (CT)-CONSTANTA (CT) Ninsoare si vant puternic, vizibilitate redusa. Se actioneaza 12 autoutilaje
2.3 DN 3  (OSTROV – BASARABI) 127+500-224+000 OSTROV (CT)-COBADIN (CT) Zapada, viscol Se actioneaza cu 10 autoutilaje

3. Drumuri nationale si autostrazi cu circulatia ingreunata din cauza conditiilor meteo nefavorabile : Nu sunt

Nr. crt. DN Pozitii kilometrice Intre localitatile Cauza Masuri de remediere

4. Drumuri nationale si autostrazi cu circulatia intrerupta

Nr. crt. DN Pozitii kilometrice Intre localitatile Cauza Masuri de remediere si variante ocolitoare
4.1 DN 17D  (RODNA) 86+100-103+632 VALEA MARE (SANT) (BN)-CARLIBABA (SV) Nivel IV viabilitate Drum inchis circulatiei publice intre data 1.11.2016 – 31.03.2017.
4.2 DN 1R  (HOREA) 58+550-62+000 POIANA HOREA (CJ)-MATISESTI (HOREA) (AB) Nivel IV de viabilitate Drum inchis circulatiei publice intre data 1.11.2016 – 31.03.2017. S-au montat indicatoare fig. F6, fig. P33 (drum inchis circulatiei publice) si fig. C1 (accesul interzis).
4.3 DN 66A  (Campu lui Neag) 47+000-88+000 CAMPU LUI NEAG (HD)-CERNA SAT (GJ) Alunecari de teren, alunecari versant, caderi de copaci, cedari terasament; drum de pamant Se inchide circulatia rutiera pina in data de 31.10.2017.Sector viabilitate de categoria IV.
4.4 DN 67C  (RANCA – OBARSIA LOTRULUI – SUGAG) 34+800-79+200 RANCA (GJ)-SUGAG (AB) Drum inchis pe perioada de iarna Inchiderea sectorului de drum este semnalizata corespunzator cu indicatoare fig. F6-drum inchis , P33- drum inchis circulatiei publice , C1- acces interzis , montate in urmatoarele pozitii kilometrice : km 34+800-Ranca/GJ ; km 59+800 – intersectie cu DN 7A km 82+385 Obarsia Lotrului/VL ; km 61+160 intersectie cu DN 7A km 81+025 Obarsia Lotrului/VL ; km 79+200 Sugag/AB Perioada 01.11.2016 – 31.03.2017 .
4.5 DN 7C  (PISCU NEGRU (AG) – BALEA CASCADA (SB)) 104+000-130+800 PISCUL NEGRU (AG)-BALEA CASCADA (SB) Conform Regulament de Functionare al Transfagarasanului  nr.524/2015 Pe perioada inchiderii (01.11.2016-30.06.2017) sectorul de drum (104+000-130+800) este semnalizat corespunzator.

5. Drumuri nationale si autostrazi cu circulatia ingreunata

Nr. crt. DN Pozitii kilometrice Intre localitatile Cauza Masuri de remediere
5.1 DN 1  (Cornu (Prahova)) 98+300-98+400   – Alunecare de teren cu afectarea acostamentului pe o lungime de 10 m. Circulatia este restrictionata pe banda 1 (Calea 2). Se circula doar pe banda 2 (Calea 2). Pe Calea1 (Ploiesti – Brasov) circulatia este normala. Zona este semnalizata corespunzator.
5.2 DN 10  (Magura) 26+830-26+842 MAGURA (BZ)-CIUTA (BZ) Alunecare de teren cu afectarea parti carosabile pe o lungime de 12 m. Zona este semnalizata corespunzator. Viteza autovehiculelor este restrictionata la 30 km/h.
5.3 DN 10  (SIRIU BUZAU) 86+300-86+340 SIRIU (BZ)-SIRIU (BZ) Cedarea zidului de sprijin cu antrenarea acostamentului pe o lungime de 40 de metri cu tasare acostament si parte carosabila. Circulatie alternanta dirijata prin indicatoare cu restrictie de viteza 30 km/h. Latimea maxima a partii carosabile pe care se poate circula este de 5 metri.
5.4 DN 12B  (Tg.Ocna – Slanic Moldova) 7+800-7+870 CIRESOAIA (BC)-CERDAC (BC) Viitura  pe raul Slanic Moldova ce a dus la prabusirea taluzului drumului . Se circula pe 1/2 din cale. Semnalizare cu restrictie de circulatie.
5.5 DN 13C  (Vanatori (Ms) – Bisericani (Hr)) 1+190-1+200 VANATORI (MS)-BISERICANI (HR) Datorita ploilor din ultima perioada rampa podului provizoriu de la km 1+190 s-a prabusit Incepand cu data de 03.06.2016, ora 21.30,  se circula restrictionat pe jumatate de cale la rampa de intrare pe partea dreapta a podului, pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica de 10 tone.
5.6 DN 17A  (Vatra Moldovitei( SV)- Ciumarna(SV)) 23+000-27+000 VATRA MOLDOVITEI (SV)-CIUMARNA (SV) In urma precipitatiilor abundente din perioada 11-13 octombrie,  a aparut o cedare de terasament. Se circula pe 1/2 din cale. Semnalizare cu restrictie de circulatie
5.7 DN 2  (Maracineni) 114+500-115+100   – Degradari in suprastructura podului metalic din amonte de la Maracineni (peste raul Buzau). Circulatia autovehiculelor este restrictionata la viteza la 10 km/h, incepand cu km 115+100 pana la km 114+500, pe podul metalic amonte (Rm Sarat – Buzau).Se circula pe ambele benzi ale podului.Circulatia este restrictionata pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 40 de tone.Perioada de restrictie este pana la 15.06.2017.
5.8 DN 24B  (HUSI) 26+090-26+110   – Urmare a percipitatiilor abundente din perioada 11.10. – 12.10.2016 taluzul lateral DN 24B s-a surpat. Sectorul de drum european pe acest segment are 3 benzi de circulatie (2 urcare + 1 coborare). Pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere si pentru protejarea corpului drumului, impreuna cu reprezentantii Politiei Rutiere Husi s-a luat mãsura ca circulatia sa se desfasoare doar pe 2 benzi.
5.9 DN 2M  (Andreiasu de Jos – Butucoasa) 37+030- ANDREIASU DE JOS (VN)-ANDREIASU DE SUS (VN) Precipitatii abundente .Circulatia se desfasoara pe 1/2 din cale si cu restrictie pentru autovehicule cu masa >7.5 tone In urma precipitatiilor abundente pe DN 2M, intre km 36+980 si km. 37+080, s-a produs o crestere a debitului raului Milcov ce a dus la erodarea si spalarea terasamentului, pe o lungime de 50,00 m si o latime de 2,00 m. Zona este semnalizata corespunzator,  iar circulatia rutiera se desfasoara pe 1/2 din cale si cu restrictie de 7,5 tone.
5.10 DN 2N 43+000-53+000 CHIOJDENI (VN)-VINTILEASCA (VN) Din cauza precipitatiilor abundente sub forma de ploaie pe zona de traversare a alunecarilor de teren se circula cu mare dificultate din cauza denivelarilor, tasarilor, pragurilor si faliilor create in platforma drumului. Circulatia se desfasoara cu instituirea restrictiei de tonaj pentru autovehiculele avand MTMA > 12 tone.
Termen finalizare masuri de remediere – 31.03.2017.
5.11 DN 2N  (Chiojdeni – Jitia) 46+300- CHIOJDENI (VN)-JITIA (VN) In urma precipitatiilor abundente din ultimele zile, a avut loc o alunecare de teren. Se circula pe 1/2 din cale. Semnalizare cu restrictie de circulatie.
5.12 DN 2N  (CHIOJDENI) 43+650-43+650 CHIOJDENI (VN)-CHIOJDENI (VN) In urma precipitatiilor abundente s-a reactivat o alunecare de teren.Circulatia se desfasoara pe 1/2 din cale si cu restrictie de 7,5 tone. Semnalizare cu restrictie de circulatie.
5.13 DN 2N  (Jitia) 44+453-44+600 JITIA (VN)- Precipitatii abundente .Circulatia se desfasoara pe 1/2 din cale si cu restrictie pentru autovehicule cu masa >3.5 tone In urma precipitatiilor abundente pe DN 2N, intre km. 44+453 si km. 44+600, s-a reactivat o alunecare de teren care a afectat drumul pe o lungime de 150,00 m si jumatate din latimea partii carosabile. Zona este semnalizata corespunzator, iar circulatia rutiera  se desfasoara pe 1/2 din cale si cu restrictie de 3,5 tone.
5.14 DN 57  (Eselnita – Dubova) 7+118-19+700 ESELNITA (MH)-DUBOVA (MH) Ploi abundente, ebulmenti, viituri care au condus la ruperea drumului Pe sectorul de drum DN 57 km 15+700 – 19+700 se circula ingreunat pe 1/2 din cale, in zona urmatoarelor pozitii km:
– km 15+700 stg s-a prabusit taluzul de rambleu pana la marginea partii carosabile;
– km 16+700 stg s-a prabusit taluzul de rambleu, zidul de sprijin si parapetul din beton;
– km 19+700 stg s-a tasat corpul drumului generand crapaturi longitudinale la 2 m de marginea drumului pe o adancime de 50 cm.
Rugam participantii la trafic sa respecte restrictiile de circulatie, sectorul de drum fiind semnalizat corespunzator. Restrictia va fi mentinuta pana la finalizarea lucrarilor: anul 2017.
5.15 DN 57B  (Oravita) 9+950-9+980 ORAVITA (CS)-ANINA (CS) Din cauza ploilor torentiale s-a prabusit zidul de sprijin, iar acostamentul drumului a cedat pe o inaltime de 1m si o lungime de 30m CNAIR SA anunta participantii la trafic ca din data de 16.07.2014, circulatia pe DN 57B km 9+950 – 9+980 dr. se desfasoara ingreunat pe 1/2 din cale din cauza prabusirii zidului de sprijin si cedarii acostamentului. Rugam pe aceasta cale participantii la trafic sa respecte indicatoarele rutiere si restrictia ce a fost instituita pe acest sector. Restrictia va fi mentinuta pana la finalizarea lucrarilor: anul 2017.
5.16 DN 58B  (CALNIC-BOCSA) 10+200-10+300 CALNIC (CS)-BOCSA (CS) Erodarea taluzului de rambleu pe o portiune de 40 m datorita ploilor din data de 20.06.2016. Circulatia rutiera se desfasoara pe 2/3 din banda pana in data de 31.12 .2017.
5.17 DN 64  (Ganeasa(OT) – Rm. Valcea(VL)) 34+014-40+915 GANEASA (OT)-PLESOIU (OT) Pod degradat Restrictie tonaj pentru autovehiculele cu MTMA>7.5 to . Circulatia autovehiculelor cu MTMA mai mare de 7.5 to pe relatia Ganeasa – Rm. Valcea si retur se desfasoara pe urmatorul traseu : intersectia DN 64 cu DN 65 (km 42+364) Ganeasa – intersectia DN 65 (km 46+665) cu DJ 677 Salcia – DJ 677 Salcia – intersectia cu DN 64 (km 40+915) .
5.18 DN 67B  (Mosoaia) 178+900-178+930 MOSOAIA (AG)-MOSOAIA (AG) Alunecare taluz rambleu care a antrenat si acostamentul pe o adancime de 1,5 – 2 m si lungime de 30 m. S-au instalat semnalizarile corespunzatoare.Se circula pe 2/3 din Cale.Restrictia va fi mentinuta pana la finalizarea lucrarilor: 31.03.2017.
5.19 DN 67B  (Pitesti (AG) – Dragasani (VL)) 175+820-175+900 PITESTI (AG)-DRAGASANI (VL) Afuirea (spalarea) fundatiilor a determinat fisurarea suprastructurii podului si inclinarea acestuia (localitatea Poiana Lacului). Traficul rutier se desfasoara pe DN 67B pe podul provizoriu de la km 175+822, cu circulatie alternanata pe latimea de 5 metri pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 30 tone.Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita, semnalizarea rutiera temporara si indicatiile agentilor de politie aflati la fata locului.Restrictia va fi mentinuta pana la finalizarea lucrarilor: 30.06.2017
5.20 DN 7  (Moraresti) 152+400-152+500 PITESTI (AG)-RAMNICU VALCEA (VL) Din cauza precipitatiilor abundente a fost spalata fundatia drumului pe o lungime de 100 m si o latime de 20-30 cm urmata de alunecare de teren. Incepand cu 21.08.2015, urmare a precipitatiilor abundente, a fost afectata banda 3 pe sensul Ramnicu Valcea-Pitesti. S-a restrictionat partial sectorul de drum cu semnalizare corespunzatoare.Viteza autovehiculelor este restrictionata in aceasta zona la 10 km/h.
5.21 DN 71  (Pucioasa) 63+790-64+100 DOICESTI (DB)-PUCIOASA (DB) Suprastructura degradata la podul peste paraul Bizdidel Circulatia autovehiculelor este restrictionata la 30 km/h, la 40 tone MTMA si se desfasoara alternativ pe un singur sens, in axul podului, pe o latime de 3,5 m.
5.22 DN 73C  (Burlusi – Blidari) 56+000-61+434   – Alunecare de terem si cedarea fundatiei drumului (in 4 zone). Circulatia se desfasoara restrictionat pentru autovehiculele cu MTMA > 7,5 tone.Ruta ocolitoare: DN 73C km 60+000 (Piatra) – DJ 678A – DN 7 (Dedulesti).Restrictia va fi mentinuta pana la finalizarea lucrarilor: 31.03.2017.
5.23 DN 76  (Varfurile) 66+400-66+450 HALMAGIU (AR)-LEASA (AR) Ploile abundente si instabilitate sol. Din cauza ploilor abundente s-a produs o cedare a corpului drumului pe o lungime de 50 metri, circulatia desfasurandu-se ingreunat pe 1/2 din cale. Zona este semnalizata corespunzator cu indicatoare rutiere si alte mijloace de siguranta pana la remedierea situatiei si anume in cursul anului 2017.

6. Drumuri nationale si autostrazi pe care se efectueaza lucrari de reabilitari, modernizari, intretinere si reparatii

Nr. crt. DN Pozitii kilometrice Intre localitatile Tip lucrare / Perioada Termen de finalizare si variante ocolitoare
6.1 DN 22 178+000-227+000 TULCEA (TL)-BAIA (TL) Reabilitare
Perioada desfasurarii lucrarilor: 01.08.2014 – 31.03.2017
Termen finalizare: 31.03.2017
Variante ocolire: Nu este cazul.
6.2 DN 5 7+573-19+220 BUCURESTI (B)-ADUNATII-COPACENI (GR) Modernizare
Perioada desfasurarii lucrarilor:   –
Termen finalizare:
Variante ocolire: Termen de finalizare: 31.12.2016
CNADNR SA Romania anunta participantii la trafic ca incepand cu 15.03.2016 circulatia rutiera pe DN 5 km 7+573 – 19+220 va fi restrictionata pe ambele sensuri in vederea executarii lucrarilor de modernizare.Lucrarile vor fi semnalizate corespunzator conform normelor metodologice in vigoare.
6.3 DN 67C 67+400-142+620 OBARSIA (GJ)-SEBES (AB) Regimul juridic al drumului este:DRUM IN LUCRU.SE CIRCULA IN REGIM DE SANTIER. S-au montat indicatoare rutiere fig.U 42 si fig.U 8 la km 142+620 si fig.U 42 si fig.U 8 la km 67+400
Perioada desfasurarii lucrarilor:   –
Termen finalizare:
Variante ocolire:
6.4 DN 73 13+000-42+850 PISCANI (AG)-CAMPULUNG (AG) Perioada desfasurarii lucrarilor:   – Termen finalizare:
Variante ocolire: Termen de finalizare: 31.03.2017
Lucrarile se executa numai pe timpul zilei, pe mai multe sectoare de drum de maxim 500 m fiecare, cu semnalizare rutiera corespunzatoare asigurata de constructorul SC AZVI SA – STRACO SRL.
6.5 DN 76 102+660-133+660 STEI (BH)-BEIUS (BH) Lucrari de reabilitare drum
Perioada desfasurarii lucrarilor:   –
Termen finalizare:
Variante ocolire: Termen de finalizare: 07.02.2017
6.6 -„- 83+000-102+660 STEI (BH)-CRISTIORU DE JOS (BH) Lucrari  de reabilitare drum
Perioada desfasurarii lucrarilor:   –
Termen finalizare:
Variante ocolire: Termen de finalizare: 07.02.2017
6.7 DN 7C 83+617-83+693 CAPATANENII UNGURENI (AG)-PISCUL NEGRU (AG) Lucrari de consolidare podet.
Perioada desfasurarii lucrarilor:   –
Termen finalizare:
Variante ocolire: Termen de finalizare: 31.12.2016
S-a instituit restrictie de tonaj de 16 tone.

7. Starea partii carosabile

 • Stare carosabil: MUNTENIA:
  A1: partial umed
  A3: partial umed
  acoperit cu zapada:
  – DN 7C jud. Arges, zapada + material antiderapant 1-3 cm
  – in jud. Teleorman, zapada + material antiderapant 1-3 cmOLTENIA
  acoperit cu zapada:
  – DN 7A km 40+000 – 86+601 VoineasaVL – limita jud. HD, zapada 1-2 cm
  – DN 7D km 0+000 – 31+360 Caineni/VL – limita jud. AG, zapada 2-3 cm
  – DN 54 km 15+000 – 54+500 Vladila – lim. TR/OT, partial zapada 1 cm
  – DN 54A km 29+000 – 44+174 Dabuleni- Bechet/DJ, partial zapada 1 cm
  – DN 55A km 0+000 – 92+800 Bechet – Calafat/DJ, partial zapada 1-3 cm
  – DN 66 km 78+740 – 126+000 Tg. Jiu – lim. jud. HD, izolat zapada 1 cm
  – DN 67C km 0+000 – 34+800 Novaci – Ranca/GJ, partial zapada 1-2 cm
  – DN 67D km 30+000  – 76+830 Tismana/GJ – Valea Cernei/MH, izolat zapada 1 cmBANAT
  – DN 57 km 50+000 – km 200+745 Svinita (MH) – Moravita (TM), umed cu zapada imbibata cu material antiderapant de <1cm
  – DN 57A km 0+000 – km 25+530, Pojejena (CS) – Socol (CS), drum cu zapada de 1cm
  – DN 57B km 0+000 – km 70+000, Oravita (CS) – Borlovenii Noi (CS), drum cu zapada de <1cm
  – DN 58 km 0+050 – km 83+000, Caransebes – Anina (CS), drum umed cu portiuni de zapada imbibata cu material antiderapant 1cm
  – DN 58A km 19+200 – km 41+367, Remetea Poganici – Soceni (CS), drum umed cu urme de cu zapada framantata <1cm
  – DN 58B km 5+200 – 44+000, Resita (CS) – Maureni (CS), drum umed cu urme de zapada framantata imbibata cu material antiderapant <1cm
  – DN 59B km 23+000 – km 77+418, Otelec (TM) – Deta (TM), drum cu zapada framantata de 1cm
  – DN 6 km 455+000 – km 477+000, Caransebes (CS) – Sacu (CS), drum umed cu portiuni de zapada afanata si framantata imbibata cu material antiderapant <1 cm
  – DN 66 km 136+000 – km 210+555, Petrosani (HD) – Bacia (HD), drum cu zapada imbibata cu material antiderapant de 1- 2 cm
  – DN 66A km 0+000 – km 47+000, Iscroni (HD) – Campu lui Neag (HD), drum cu zapada imbibata cu material antiderapant de 1 – 6 cm
  – DN 66A km 88+000 – 109+308, Cerna Sat (CS+MH), drum cu zapada de 2cm
  – DN 67D km 76+830 – km 108+390, Valea Cernei (MH), drum umed cu portiuni de zapada <1 cm
  – DN 68 km 3+500 – km 70+372, Caransebes (CS) – Hateg (HD), drum umed cu portiuni de zapada afanata acoperita cu antiderapant de 1-2 cm
  – DN 68A km 2+900 – km 78+517, Lugoj (HD) – Sacamas (HD) drum umed cu portiuni de zapada framantata de 1- 2 cm
  – DN7 km 408+920 – km 439+000, Lesnic (HD) – Zam (AR), drum umed cu portiuni de zapada framantata de 1-2 cm
  – DN 7A km 86+601 – km 105+120, Obarsia Lotrului (HD) – Petrosani (HD), drum cu zapada inghetata imbibata cu material antiderapant de 2 cm
  – DN76 km 35+400 – km 55+000, Brad (HD) – Ocisor (HD), drum umed cu portiuni de zapada imbibata cu material antiderapant 1-2 cm
  – DN74 km 4+400 – km 29+000, Brad (HD) – Buces Vulcan (HD), drum umed cu portiuni de zapada imbibata cu material antiderapant 1-2 cm

  CRISANA SI MARAMURES:
  acoperit cu zapada:
  – DN 18 km 156+000 – 180+400 Pasul Prislop/MM – Limita jud. Suceava, zapada de la 0-1 cm
  – DN 75 Km 20+000 – 29+000 Vartop/BH – Limita jud. AB, zapada de la 0-1 cm

  TRANSILVANIA:
  acoperit cu zapada:
  – DN 1R km 26+000 – 58+550 Belis/CJ – Poiana Horea/CJ, zapada de la 0-1 cm
  – DN 7 km 329+000 – 352+000 Sebes/AB – Limita jud. HD, zapada pe portiuni de la 0-1 cm
  – DN 74 km 29+000 – 50+500 Limita jud. HD – Bucium/AB, zapada pe portiuni de la 0-1 cm
  – DN 74 km 82+000 – 99+870 Poiana Ampoiului/AB – Alba Iulia/AB, zapada pe portiuni de la 0-1 cm
  – DN 75 km 60+000 – 100+000 Albac/AB – Muncel/AB, zapada pe portiuni de la 0-1 cm
  – DN 75 km 100+000 – 135+000 Muncel/AB – Limita jud. CJ, zapada pe portiuni de la 0-1 cm
  – DN 7C km 130+000 – 138+000 Balea Cascada (Sb)  zapada framantata 1-2 cm
  – DN 12 km 41 0+000 – 168+000  Tusnad (Hr) – Toplita (Hr) zapada framantata 0-2 cm
  – DN 12C km 5+000 – 32+000 Gheorgheni (Hr) – Lacu Rosu (Hr) zapada framantata 1-3 cm
  – DN 13A km103+000 128+000 Vlahita (Hr) – M.  Ciuc  zapada framantata  0-1 cm
  – DN 13B  km 0+000  34+000 Praid – Gheorgieni  (Hr) zapada framantata  2-3 cm
  – DN 13E km 34+000 – 82+000 Reci (Cv) – Barcani (Cv), zapada batatorita 3-4 cm
  – DN 15 km  107+000 Reghin — lim. jud. Nt  zapada framantata 0-1 cm
  – DN 73A km 20+000 – 35+000  Rasnov (Bv) – Poiana Marului (Bv), partial zapada framantata 0-1 cm

  MOLDOVA
  acoperit cu zapada:
  – in jud.  Galati, Botosani, Neamt si Vrancea, umed cu p.zapada framantata 2-3 cm
  – in restul Moldovei, umed cu portiuni de zapada framantata 1-2 cm

  DOBROGEA
  acoperit cu zapada:
  Judetul Constanta:
  – A A2; A A4 acoperit cu zapada
  – DN-uri DN 2A, DN 22A, DN 3C, DN 22, DN 38, DN 22C, DN 39 – zapada tasata si framantata 1-5 cm
  – DN 39B,C,DE – zapada 2-3 cm
  – DN 3 zapada tasata framantata 1-7 cm
  Judetul Calarasi:
  – A2 partial umed/ partial zapada 1,5 cm
  – DN 3 partial umed/ partial zapada tasata 1-2 cm
  – DN 3A – zapada framantata 1-2 cm cu formare de suluri de zapada 5-10 cm
  – DN 3B- zapada framantata 1-3 cm
  – DN 21 partial umed/partial zapada inghetata 1 cm
  – DN 31 -zapada tasata  1-2 cm
  Judetul Tulcea:
  – DN 22, DN 22F- zapada framantata 1-3 cm
  – DN 22D, DN 22E- zapada framantata 2-3 cm
  – DN 22A- zapada framantata 1-2 cm
  Judetul Ialomita:
  – DN 3A, DN 3B – partial zapada 1-2 cm
  – DN 2A , DN 2C , DN 21 ,DN 3B,DN 21A carosabil cu zapada 3-5 cm.

   Trenuri anulate (pentru ziua in curs)

  Nr. tren Statie origine Statie destinatie Ora plecarii Statie amonte Statie aval Cauza Masuri remediere
  15051 Bucuresti N Buzau 10:10:00 Bucuresti N Buzau Timp nefavorabil
  15052 Buzau Bucuresti N 07:15:00 Buzau Bucuresti N Timp nefavorabil
  15071 Bucuresti Nord Galati 15:18:00 Bucuresti Nord Galati Timp  nefavorabil
  15072 Galati Bucuresti Nord 07:25:00 Galati Bucuresti Nord Timp nefvorabil
  1580 Constanta Buc Nord 08:30:00 Constanta Buc Nord Timp  nefavorabil
  1581 Bucuresti Nord Constanta 07:30:00 Bucuresti Nord Constanta Timp nefavorabil
  1582 Constanta Bucuresti Nord 13:00:00 Constanta Bucuresti Nord Timp nefavorabil
  1585 Bucuresti Nord Constanta 14:00:00 Bucuresti Nord Constanta Timp  nefavorabil
  1587 Bucuresti Nord Constanta 16:00:00 Bucuresti Nord Constanta Timp nefavorabil
  1588 Constanta Bucuresti Nord 19:00:00 Constanta Bucuresti Nord Timp nefavorabil
  1589 Buc. Nord Constanta 17:00:00 Buc. Nord Constanta Timp  nefavorabil
  15932 Brasov Craiova 14:36:00 Brasov Craiova Timp nefavorabil
  15990 Craiova Bucuresti Nord 05:45:00 Craiova Videle Timp nefvorabil
  15993 Bucuresti Nord Brasov 10:30:00 Bucuresti Nord Brasov Timp nefavorabil
  1658 Bacau Bucuresti N 04:40:00 Ploiesti S Bucuresti N Timp nefavorabil
  1771 Bucuresti Nord Slobozia Veche 06:40:00 Urziceni Slobozia Veche Timp  nefavorabil
  1776 Slobozia Veche Buc. Nord 21:53:00 Slobozia Veche Buc. Nord Timp nefavorabil
  1821 Constanta Arad 20:50:00 Constanta Bucuresti Nord Timp nefavorabil
  1822 Arad Constanta 19:30:00 Bucuresti Nord Constanta Timp nefavorabil
  1857 Marasesti Suceava Nord 03:30:00 Marasesti Suceava Nord Timp nefavorabil
  7040 Urziceni Bucuresti Nord 21:50:00 Urziceni Bucuresti Nord Timp  nefavorabil
  7566 Galati Marasesti 04:24:00 Galati Marasesti Timp  nefavorabil
  7566 Galati Marasesti 04:24:00 Galati Marasesti Timp nefavorabil
  7585 Marasesti Tecuci 09:23:00 Marasesti Tecuci Timp nefavorabil
  8001 Bucuresti Obor Constanta 06:25:00 Bucuresti Obor Constanta Timp nefavorabil
  8003 Bucuresti Obor Constanta 13:00:00 Bucuresti Obor Constanta Timp nefavorabil
  8011 Bucuresti Obor Fetesti 07:38:00 Bucuresti Obor Fetesti Timp nefavorabil
  8012 Fetesti Buc. Obor 03:30:00 Fetesti Buc. Obor Timp nefavorabil
  8013 Bucuresti Obor Constanta 16:20:00 Bucuresti Obor Constanta Timp  nefavorabil
  8014 Fetesti Bucuresti Obor 05:15:00 Fetesti Bucuresti Obor Timp nefavorabil
  8015 Buc. Obor Fetesti 19:50:00 Buc. Obor Fetesti Timp  nefavorabil
  8016 Fetesti Bucuresti Obor 14:20:00 Fetesti Bucuresti Obor Timp nefavorabil
  8031 Fetesti Constanta 04:59:00 Fetesti Constanta Timp  nefavorabil
  8121 Bucuresti N Slobozia Veche 10:40:00 Bucuresti N Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8122 Slobozia Veche bucuresti Nord 06:05:00 Slobozia Veche bucuresti Nord Timp nefvorabil
  8123 Bucuresti N Slobozia Veche 16:40:00 Bucuresti N Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8124 Slobozia Veche Bucuresti N 16:55:00 Slobozia Veche Bucuresti N Timp nefavorabil
  8151 Urziceni Ciulnita 06:05:00 Urziceni Ciulnita Timp nefavorabil
  8152 Slobozia Veche Urziceni 14:30:00 Slobozia Veche Urziceni Timp nefavorabil
  8153 Urziceni Slobozia Veche 16:40:00 Urziceni Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8154 Urziceni Slobozia Veche 19:10:00 Urziceni Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8201 Buzau Constanta 07:51:00 Buzau Constanta Timp nefavorabil
  8202 Constanta Buzau 07:44:00 Constanta Buzau Timp nefavorabil
  8203 Buzau Constanta 16:20:00 Buzau Constanta Timp nefavorabil
  8204 Constanta Buzau 16:13:00 Constant Buzau Timp nefavorabil
  8343 Calarasi Nord Constanta 05:40:00 Calarasi Nord Constanta Timp  nefavorabil
  8381 Constanta Mangalia 06:20:00 Constanta Mangalia Timp nefavorabil
  8381 Constanta Mangalia 06:20:00 Constanta Mangalia Timp nefavorabil
  8384 Mangalia Constanta 00:00:00 Mangalia Constanta Timp nefavorabil
  8443 Ciulnita Calarasi 06:35:00 Ciulnita Claarasi Timp nefavorabil
  8444 Calarasi Fetesti 19:35:00 Calarasi Fetesti Timp nefavorabil
  8572 Fetesti Slobozia 06:30:00 Fetesti Slobozia Timp nefavorabil
  8573 Slobozia Fetesti 05:00:00 Slobozia Fetesti Timp nefavorabil
  8574 Tandarei Slobozia 10:25:00 Tandarei Slobozia Timp nefavorabil
  8575 Slobozia Tandarei 09:06:00 Slobozia Tandarei Timp nefavorabil
  8576 Tandarei Slobozia 15:15:00 Tandarei Slobozia Timp nefavorabil
  8577 Slobozia Tandarei 14:14:00 Slobozia Tandarei Timp nefavorabil
  8578 Tandarei Slobozia 18:57:00 Tandarei Slobozia Timp nefavorabil
  8579 Slobozia Tandarei 17:20:00 Slobozia Tandarei Timp nefavorabil
  8580 Ciulnita Slobozia Veche 04:40:00 Ciulnita Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8581 Slobozia Ciulnita 05:40:00 Slobozia Ciulnita Timp nefavorabil
  8582 Ciulnita Slobozia 07:04:00 Ciulnita Slobozia Timp nefavorabil
  8583 Calarasi Ciulnita 07:36:00 Calarasi Ciulnita Timp nefavorabil
  8584 Ciulnita Slobozia Veche 08:31:00 Ciulnita Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8584 Ciulnita Slobozia Veche 08:31:00 Ciulnita Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8585 Slobozia Veche Ciulnita 16:35:00 Slobozia Veche Ciulnita Timp nefavorabil
  8586 Ciulnita Slobozia 15:36:00 Ciulnita Slobozia Timp nefavorabil
  8587 Slobozia Veche Ciulnita 19:40:00 Slobozia Veche Ciulnita Timp nefavorabil
  8588 Ciulnita Slobozia Veche 18:35:00 Ciulnita Slobozia Veche Timp nefavorabil
  8591 Ciulnita Calarasi 08:40:00 Ciulnita Calarasi Timp nefavorabil
  8592 Calarasi Ciulnita 07:36:00 Calarasi Ciulnita Timp nefavorabil
  8593 Ciulnita Calarasi 15:35:00 Ciulnita Calarasi Timp nefavorabil
  8594 Calarasi Ciulnita 14:13:00 Calarasi Ciulnita Timp nefavorabil
  8595 Ciulnita Calarasi 18:36:00 Ciulnita Calarasi Timp nefavorabil
  8595 Ciulnita Calarasi Sud 18:36:00 Ciulnita Calarasi Sud Timp  nefavorabil
  8596 Calarasi Ciulnita 16:35:00 Calarasi Ciulnita Timp nefavorabil
  8652 Tulcea Medgidia 05:23:00 Tulcea Medgidia Timp nefavorabil
  8653 Medgidia Tulcea 09:10:00 Medgidia Tulcea Timp nefavorabil
  8654 Tulcea Medgidia 16:25:00 Tulcea Medgidia Timp nefavorabil
  8655 Medgidia Tulcea 16:22:00 Medgidia Tucea Timp nefavorabil
  8690 Constanta Medgidia 04:15:00 Constanta Medgidia Timp nefavorabil
  8691 Medgidia Constanta 05:25:00 Medgidia Constanta Timp nefavorabil
  9051 Rosiori Turnu Magurele 05:10:00 Rosiori Turnu Magurele Timp nefavorabil
  9052 Turnu Magurele Rosiori 06:43:00 Turnu Magurele Rosiori Timp nefavorabil
  9053 Rosiori Nord Turnu Magurele 16:32:00 Rosiori Nord Turnu Magurele Timp nefavorabil
  9054 Turnu Magurele Rosiori Nord 17:45:00 Turnu Magurele Rosiori Nord Timp nefavorabil
  9061 Caracal Corabia 04:50:00 Caracal Corabia Timp nefavorabil
  9062 Corabia Caracal 05:55:00 Corabia Caracal Timp nefavorabil
  9064 Corabia Caracal 15:30:00 Corabia Carcal Timp nefavorabil
  9065 Caracal Caracal 18:15:00 Caracal Caracal Timp  nefavorabil
  9066 Corabia Caracal 19:25:00 Corabia Caracal Timp nefavorabil
  9363 Rosiori Nord Alexandria 08:10:00 Rosiori Nord Alexandria Timp nefavorabil
  9363 Rosiori Nord Alexandria 08:10:00 Rosiori Nord Alexandria Timp nefavorabil
  9365 Rosiori Nord Alexandria 09:36:00 Rosiori Nord Alexandria Timp nefavorabil
  9366 Alexandria Rosiori 14:20:00 Alexandria Rosiori Timp nefavorabil
  9372 Zimnicea Rosiori 06:50:00 Zimnicea Rosiori Timp nefavorabil
  9377 Alexandria Zimnicea 05:48:00 Alexandia Zimnicea Timp nefavorabil
  9694 Anina Oravita 13:30:00 Anina Oravita Timp  nefavorabil
  9695 Oravita Anina 11:15:00 Oravita Anina Timp nefavorabil

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult