Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – INFOTRAFIC, 17 ianuarie 2017. Starea drumurilor

UPDATE – INFOTRAFIC, 17 ianuarie 2017. Starea drumurilor

scris de Z.V.
47 afisari

UPDATE – Şase drumuri naţionale sunt închise, la ora 15.30, din cauza zăpezii şi a viscolului, pe alte nouă drumuri judeţene circulaţia fiind oprită din acelaşi motiv, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În judeţul Călăraşi, au fost închise DN4 – limita IF – Olteniţa şi DN3 – Călăraşi – Lehliu în timp ce în judeţul Ilfov nu se circulă pe DN4 – sensul către CL de la DNCB.

În judeţul Giurgiu, este închis circulaţiei DN5B – Giurgiu – Ghimpaţi, iar în judeţul Constanţa nu se circulă pe DN2A – Kogălniceanu – Hârşova şi pe DN22 – Lumina – Mihai Viteazu.

Alte nouă drumuri judeţene din judeţele Călăraşi şi Constanţei sunt închise circulaţiei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că marți dimineață, după ora 6,00, se circula în condiții de iarnă pe autostrada A2 București – Constanța. De asemenea, în jurul orei 7,00 circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe autostrada A3 București – Ploiești, din cauza viscolului, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

INFOTRAFIC, Starea drumurilor j

INFOTRAFIC, Starea drumurilor j

* Județele Caraș-Severin, Mehedinți, Călărași și Constanța, sub atenționare Cod galben de ninsori și viscol; în restul țării, vânt și ninsori slabe

* UPDATE ORA 7.37 Infotrafic: Trafic îngreunat din cauza viscolului pe A3 București-Ploiești
Centrul INFOTRAFIC din IGPR informează că în jurul orei 7,00 circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe autostrada A3 București — Ploiești, din cauza viscolului.

Vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri, precizează sursa citată.

Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să nu se angajeze în depășiri riscante, să păstreze distanta în mers și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață.

* ORA 7.14 Infotrafic: Circulație în condiții de iarnă pe A2 București-Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că marți dimineață, după ora 6,00, se circula în condiții de iarnă pe autostrada A2 București — Constanța.

Potrivit sursei citate, pe segmentul dintre Fundulea și Lehliu al A2 vizibilitatea este sub 100 de metri, iar între Lehliu și Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC precizează că se acționează pentru deszăpezire și se împrăștie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență sporită, viteza redusă, să mărească distanța în mers între autovehicule și să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulație.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult