Acasa Actualitate-InternaSocial Infotrafic: Avertizare de polei. Vezi ce drumuri au fost închise în ţară

Infotrafic: Avertizare de polei. Vezi ce drumuri au fost închise în ţară

scris de Z.V.
5 afisari

Poliţia rutieră a anunţat că  a închis Autostrada A2 dinspre Bucureşti către Constanţa, până la kilometrul 80 şi DN5 Bucureşti-Giurgiu, din cauza poleiului.

Infotrafic: Avertizare de polei. Starea drumurilor în ţară in 11 ianuarie (foto: iasiplus.ro)

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare de polei valabilă vineri, 11 ianuarie, de la ora 8.00 până la ora 11.00, în sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, inclusiv autostrada A1, A3 şi drumurile naţionale aferente. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că din cauza poleiului traficul rutier a fost blocat pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa între localităţile Bucureşti şi Drajna. Traficul rutier se desfăşoară pe ruta DN Centura Bucureşti – DN3 – Brăneşti – Fundulea – Lehliu – Drajna. Măsura de a opri traficul a fost luată şi pe DN5 Bucureşti-Giurgiu din pricina aceloraşi fenomene meteo nefavorabile.

În dimineaţa zilei de vineri, 11 ianuarie s-au înregistrat 21 de accidente rutiere, toate doar cu pagube materiale. Un număr de 385 de poliţişti au lucrat, alături de echipe ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADR), în zonele afectate de polei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult