Acasa Actualitate-InternaSocial Infotrafic: Cum se desfǎșoara circulația ȋn vama Nǎdlac

Infotrafic: Cum se desfǎșoara circulația ȋn vama Nǎdlac

scris de Laurentiu Banches
100 Afisari

La Nădlac au fost deschise patru benzi de acces în ţară, poliţia de frontieră anunțȃnd cǎ traficul din ultimele 24 de ore a fost de trei-patru ori mai mare decât într-o zi normală.

masini

Infotrafic: Cum se desfǎșoara circulația ȋn vama Nǎdlac

Traficul de la vama Nădlac până la Arad este mai intens în aceste zile, pentru că românii care lucrează în străinătate se întorc acasă de sărbători.  S-a circulat bară la bară pe DN7, la fel şi pe noul tronson al autostrazii A1, însă în vamă nu au fost probleme, potrivit Radio Romȃnia Actualitǎți. Şoferii nu aşteaptă prea mult pentru că sunt deschise mai multe benzi de acces, deşi intră cu 10-15% mai multe maşini decât anul trecut.

Prin Nădlac, principala poartă de intrare dinspre Occident, românii care lucrează în străinătate vin în ţară pentru petrecerea sărbătorilor de Crăciun alături de familii.  Până în momentul de faţă, în punctele vamale Nădlac, Turnu şi Vârşand nu au fost înregistraţi timpi semnificativi de aşteptare pentru controlul documentelor de călătorie.  Este indicat a se conduce cu prudenţă, mai ales pe  DN 7 Nădlac până la Arad.

La Nădlac, în cursul serii au fost deschise patru benzi de acces în România.Comisarul şef Daniel Iancu spune că Poliţiei de Frontieră este pregătită pentru afluxul de cetăţeni români care intră în ţară în următoarele ore.  „În ultimele 24 de ore au intrat în ţară peste 72.000 de persoane şi aproximativ 20.000 de autoturisme, ceea ce reprezintă un trafic de trei-patru ori mai mare decât într-o zi normală”, a adǎugat Daniel Iancu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS