Acasa Actualitate-InternaSocial INFOTRAFIC. Starea drumurilor 15 ianuarie 2024

INFOTRAFIC. Starea drumurilor 15 ianuarie 2024

scris de D.P.
176 Afisari

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

trafic

Infotrafic: Trafic deviat de pe DN 1 pe DN 1A

La nivelul țării, circulația se desfășoară în general pe un carosabil uscat, cu temperaturi negative și valori de trafic scăzute. În județele Arad și Argeș, izolat sunt condiții de formare a poleiului.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Pe DN 2, în localitatea Afumați, județul Ilfov, circulația este restricționată pe prima bandă pe ambele sensuri, fiind ocupată de autocamioane, în contextul protestului transportatorilor.

Se estimează ca aceste proteste să continue și pe parcursul zilei, existând posibilitatea ca traficul să fie îngreunat în anumite zone din țară, în special pe șosele de centură ale marilor orașe sau la intrările în acestea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe Autostrada A3 pe sensul dinspre Gilău către Nădășelu, la kilometrul 56, județul Cluj, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un ansamblu auto. Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite, fiind în desfășurare manevre pentru descarcerarea uneia dintre victime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă îngreunat, dirijat, pe DN 59 Timișoara – Deta, în afara localității Jebel către Voiteg, județul Timiș, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident. În urma coliziunii, două persoane necesită îngrijiri medicale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, începând cu ora 10.00, se vor deplasa 4 transporturi agabaritice pe traseul Beiuș – DN 76 – V. BH Sat. Acestea sunt formate din câte un camion cu lungimea de 49 metri și cu mase de 112 tone.

Începând cu ora 23.00, un alt transport agabaritic se va deplasa pe traseul DNCB – Autostrada A3 – DN 1 – DN 72 – DN 71 – Fieni, format dintr-un camion cu lățimea de 6 metri.

Transporturile vor fi însoțite pe traseele precizate de echipaje de poliție rutieră.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 10.30 – 17.30, pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, traficul va fi restricționat pe a doua bandă între kilometrii 36 și 40, pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a covorului asfaltic prin refacerea marcajului rutier.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu mare atenție, să reducă viteza în zonă lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe Autostrada A3 pe sensul dinspre Gilău către Nădășelu, județul Cluj. În urma coliziunii față-spate dintre un autoturism și un ansamblu auto, o persoană a decedat și alte două au fost rănite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS