Acasa Actualitate-InternaSocial INFOTRAFIC. Starea drumurilor 20 ianuarie 2024

INFOTRAFIC. Starea drumurilor 20 ianuarie 2024

scris de Ziua Veche
236 Afisari

Ora: 08:10

JUDEȚUL ILFOV: TRAFIC RELUAT PE AUTOSTRADA A1 PE SENSUL PITEȘTI – BUCUREȘTI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost reluată, dirijat, pe a doua bandă, ansamblul auto blocând în continuare prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Ora: 07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un ansamblu auto a derapat, poziționându-se transversal pe axul drumului, blocând deplasarea pe ambele benzi pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 09.00.

Ora: 07:45

JUDEȚUL ILFOV: TRAFIC DIRIJAT PE DN 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat, dirijat, pe DN 2 București – Urziceni, în afara localității Șindrilița, județul Ilfov. În urma coliziunii, cele două autovehicule implicate au părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea a două persoane, dintre care una a fost transportată la spital, iar alteia i se aplică manevre de resuscitare în ambulanță, la fața locului.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 08.30.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită/restricționată ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui accident rutier.   

Sunt precipitații sub formă de ninsoare, izolat cu depunere pe partea carosabilă, fără a fi impuse restricții de tonaj, în județele Argeș, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Prahova, Sibiu, Vâlcea. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Precipitații sub formă de ploaie și lapoviță sunt semnalate în județele Călărași, Constanța și Maramureș (DN 18 pasurile Gutâi și Prislop – condiții de formare a poleiului).

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, ninge, cu tronsoane unde zăpada se depune, însă se acționează cu utilaje.

Conducătorii auto sunt sfătuiți ca înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la restricțiile de trafic și la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă!

Adoptați o manieră prudentă de conducere şi să evitați orice manevră riscantă, asigurându-vă constant, pe tot parcursul traseului. Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului, evitând astfel să derapați!

Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

Harta interactivă care prezintă situația drumurilor afectate de ninsori, realizată de Compania Națională de Drumuri (CNADNR), poate fi consultată aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS