Acasa Actualitate-InternaSocial Infotrafic: Starea drumurilor, luni, 3 februarie

Infotrafic: Starea drumurilor, luni, 3 februarie

scris de Z.V.
4 afisari

Centrul Infotrafic al IGPR a anunțat luni, 3 februarie, cǎ patru tronsoane de drumuri naționale sunt încă închise circulației.

Infotrafic: Starea drumurilor, luni, 3 februarie (foto:argesplus.ro)

Circulația rutieră mai este închisă temporar la această oră pe patru tronsoane de drumuri naționale – DN24C Manoleasa – Rădăuți Prut DN 29 Botoșani – Săveni – Manoleasa și DN 29A Dorohoi – Rădăuți Prut din județul Botoșani și DN 3 Ostrov – Băneasa din județul Constanța, anunță Centrul Infotrafic al IGPR ȋntr-un comunicat remis de Agerpres. Pe tronsonul Autostrăzii A2 Lehliu — Fetești, pe sensul de circulație Constanța — București, se circulă cu viteza de maximum 50 km/oră, fiind instituită restricție în acest sens, menționează sursa citată.

De asemenea, pe DN24D Vârlezi — Cuca (județul Galați) este instituită o restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN 7C, între kilometrii 57 și 104 (în zona localității argeșene Arefu), o restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Nu sunt aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise. În schimb, traficul feroviar pe segmentul de cale ferată Ploiești — Urziceni este închis.

Polițiștii rutieri mai anunță că au fost ridicate restricțiile pentru autovehiculele de transport marfă, instituite din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de pe teritoriul Serbiei, la ieșirea din țară în punctele de trecere a frontierei Jimbolia și Stamora Moravița (județul Timiș) și Naidăș (județul Caraș-Severin).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult