Acasa Actualitate-InternaSocial INFOTRAFIC: Transfăgărăşanul va fi închis – vezi când

INFOTRAFIC: Transfăgărăşanul va fi închis – vezi când

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Centrul Infotrafic a anunţat că traficul rutier pe DN7C (Transfăgărăşan) se închide la km 64+380, vineri,18 mai, începând cu ora 19:00.

Transfagarasanul va fi inchis

Măsura centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române vine ca urmare a precipitaţiilor din ultima vreme din judeţul Argeş. Acestea au produs o alunecare de teren cu antrenarea unei părţi mari din suprafaţa carosabilă şi există pericol de prăbuşire a infrastructurii drumului. De asemenea, Infotrafic anunţă că traficul uşor se poate desfăşura pe DJ 704 J.

Pe 17 aprilie, circulaţia pe DN7C a fost oprită pe ambele sensuri la o distanţă de 900 de metri de Bâlea Cascadă,  din cauza unei avanlanşe de pietre care s-au desprins din munte şi au ajuns pe şosea.Totodată în perioadă 1 noiembrie – 30 iunei, circulaţia pe Transfăgărăşan va fi oprită pe tronsonul Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu), Piscu’ Negru (judeţul Argeş).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult