Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – INFOTRAFIC. Vezi starea drumurilor pentru marţi, 28 ianuarie 2014

UPDATE – INFOTRAFIC. Vezi starea drumurilor pentru marţi, 28 ianuarie 2014

scris de Z.V.
6 afisari

UPDATE 19:45: Tronsonul Lehliu-Fetești al autostrăzii A2 și alte patru drumuri naționale din sud-estul țării rămân închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Traficul rămâne închis pe A2, tronsonul Lehliu-Fetești și patru drumuri naționale.

Potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că la această oră  traficul rutier este înterupt pe următoarele sectoare de drumuri naționale:

• DN 22 Râmnicu Sărat (Buzău) – Brăila;

• DN 23 Olăneasca (Brăila) – Brăila;

• DN 23B Măicănești – Ciorăști (Vrancea);

• DN 24D Bălăbănești– Tulucești (Galați)

De asemenea, pe DN 2C Padina – Costești (Buzău) și DN3B Călărași – Fetești (Ialomița) sunt instituite restricții pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricții de circulație au fost impuse și pe DN7C (Transfăgărășan), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe tronsonul kilometric 57 – 104, în zona localității argeșene Arefu. Amintim însă participanților la trafic faptul că, până la sfârșitul lunii iunie, sectorul de drum cuprins între km. 104 (Piscu Negru) și km. 130+800 (bâlea Cascadă) este închis, ca în fiecare iarnă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult