Acasa Actualitate-InternaSocial Infotrafic. Vezi unde sunt drumurile cu probleme

Infotrafic. Vezi unde sunt drumurile cu probleme

scris de M.A.
11 afisari

Centrul Infotrafic din IGPR informează că, la ora 11:45, nu se semnalează probleme semnificative în traficul rutier din cauza ceţii.

Infotrafic. Vezi unde sunt drumurile cu probleme (foto mediafax.ro)

Fenomenul persistă în Dobrogea (regiune pentru care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare nowcasting, valabilă până la ora 14:00), însă vizibilitatea este mult mai bună decât la primele ore ale dimineţii. Şi pentru judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila este în vigoare, până la ora 12:30, o avertizare nowcasting referitoare la ceaţă.

Ninge la această oră în Bucureşti şi împrejurimi, iar pe partea carosabilă a început să se depună zăpadă.

Pe DN1 traficul rutier este intens pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, iar carosabilul este umed. În judeţul Prahova, la intrarea în Comarnic s-a format o coloană de autovehicule. Pe raza staţiunilor montane prahovene sunt momente în care se formează mici coloane de maşini în zona trecerilor pentru pietoni. Pe DN1A, în zona Cheia, există un strat subţire de zăpadă afânată, amestecată cu material antiderapant, care măsoară cel mult un centimetru.

Pe parcursul zilei de astăzi se aşteaptă creşterea valorilor de trafic pe drumurile de la frontiera de vest, mai ales pe DN7, pentru că numeroşi români stabiliţi în străinătate, care au petrecut sărbătorile de iarnă în România, se vor întoarce la muncă. Atragem atenţia că mâine, la finalul vacanţei de iarnă a elevilor, probabil se va circula în condiţii de aglomeraţie pe principalele autostrăzi şi drumuri naţionale, mai ales în a doua parte a zilei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult