Acasa Actualitate-InternaSocial INFP: 17 seisme ȋn zona Galați ȋn ultimele 11 zIle

INFP: 17 seisme ȋn zona Galați ȋn ultimele 11 zIle

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Un cutremur de 3,8 grade pe scara Richter a fost resimțit în zona Galați, acesta fiind al 17-lea seism produs în zonă în 11 zile.

cutremur

INFP: 17 seisme ȋn zona Galați ȋn ultimele 11 zIle

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs joi dimineață în Moldova, zona Galați, la ora locală 7,37, conform informațiilor furnizate de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP). Acesta este cel de-al 17-lea cutremur produs în zonă în ultimele 11 zile.

Seismul s-a produs la o adâncime de cinci kilometri, având intensitatea în zona epicentrală II pe scara Mercali. Cele mai apropiate localități de epicentru au fost Galați (17 km), Brăila (30 km), Măcin (38 km), Tecuci (51 km), Focșani (56 km). Potrivit informațiilor INFP prezentate de Agerpres, cutremurul nu s-a simțit la București.

1 comentariu

mosu 03-10-2013 - 16:58

cred ca s-a pornit extractii de gaze prin fragmentare,avizele au fost date in in secret,pentru a nu irita prostimea.dar nu trebuie dramatizat-pana nu este afectata toata dobrogea,moldova si campia crisanei nu-i asa mare necaz.De la guvernantii nostrii te poti astepta la cei mai rau.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult