Acasa Actualitate-InternaSocial INFP: Douǎ seisme produse ȋn zona Vrancea

INFP: Douǎ seisme produse ȋn zona Vrancea

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Ȋn seara de duminicǎ, 7 septembrie, zona Vrancea a fost zguduitǎ de douǎ cutremure, ȋntr-un interval de aproximativ 4 ore.

INFP: Douǎ seisme produse ȋn zona Vrancea (foto:informatiadecalarasi.ro)

INFP: Douǎ seisme produse ȋn zona Vrancea (foto:informatiadecalarasi.ro)

Primul dintre cutremure a avut maginitudinea de 2,8 grade și s-a produs la ora 17.26, la o adâncime de 149 de kilometri. Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Buzău (36 de kilometri), Râmnicu Sărat (40 de kilometri), Mizil (45 de kilometri), Vălenii de Munte (47 de kilometri) şi Boldeşti-Scăeni (59 de kilometri).

Cel de-al doilea seism a avut maginitudinea de 3 grade pe Richter și s-au produs ȋn jurul orei 21:40, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 149 de kilometri, avȃnd epicentrul în judeţul Buzău. Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Covasna (34 de kilometri), Târgu Secuiesc (50 de kilometri), Vălenii de Munte (54 de kilometri), Săcele şi Râmnicu Sărat (56 de kilometri), potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Tot în judeţul Buzău, în zona seismică Vrancea, sâmbătă, la ora 18.55, s-a produs un cutremur de 3,2 grade pe scara Richter, potrivit mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult