Acasa Actualitate-InternaSocial INFP: Moldova zguduită de două seisme în dimineaţa de vineri

INFP: Moldova zguduită de două seisme în dimineaţa de vineri

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP) a anunţat că în dimineaţa zilei de vineri, 7 decembrie, au avut loc două cutremure pe teritoriul României, în Moldova.

cutremur

INFP: Moldova zguduită de două seisme în dimineaţa de vineri

Primul cutremur s-a produs în noapte de joi spre vineri, la ora locală 03:32 şi a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter, la o adâncime de doar 4 km. Cel de-al doilea seism a avut magnitudinea de 2,3 grade pe Richter şi s-a produs la ora locală 5:30, la o adâncime de 6 km.

Potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP) oraşele apropiate de epicentru au fost Galaţi (14 km), Brăila (31 km), Măcin (36 km), Tecuci (54 km) şi Focşani (61 km). În urmă cu mai puţin de o săptămână, pe 3 decembrie a avut loc un cutremur de aproape 5 grade pe scara Richter în Marea Neagră resimţit în mai multe regiuni.

2 comentarii

BULA 07-12-2012 - 10:44

E semn rau, ca nu ne va fi mai bine nici daca castiga alegerile jegurile din USL. Trebuie sa repunem „Windows-ul” de curat, sa scapam de „virusii” care au distrus economia tarii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-12-2012 - 11:03

@ta BULA RASS.am !RASS.am:” Psihopatie maniacal depresiva pe fondul unui major complex de inferioritate cu manifestari agresiv distructive in forma agravata” acesta-i diagnosticul pacientului Bula ! HA-HAllo PERIDOLUL majorat ,si Luessul combatut cu BISMUTh , prostacule ! PARAZIT-nenorocit !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult