Acasa Actualitate-InternaSocial INFP: România zguduită de trei noi seisme

INFP: România zguduită de trei noi seisme

scris de Z.V.
197 Afisari

În noaptea de miercuri spre joi, 2 cutremure s-au produs în Transilvania şi un altul în zona Vrancea, activitatea seismică în România fiind tot mai alarmantă.

cutremur

INFP: România zguduită de trei noi seisme

În Vrancea s-a produs un cutremur de 3,2 grade pe scara Richter la în apropierea localităţilor: Focsani (33 km), Marasesti (39 km), Ramnicu Sarat (45 km), Covasna (48 km), Adjud (52 km). Conform infp.ro, acest seism a avut loc la în dimineatţa zilei de 3 ianuarie la 3:33 am după alte două cutremure produse mai devreme la 2:52 şi 3:07 în Transilvania.

Cutremurele din Transilvania, cu magnitudine de 3.4, respectiv 2.6 pe Richter, au fost de suprafaţă, s-au produs la adâncimi de 5 kilometri, lângă localităţile: Toplita (11 km), Vatra Dornei (38 km), Gheorgheni (38 km), Balan (56 km), Reghin (57 km). Astfel, totalul seismelor produse în România de la începutul acestui an se ridică la 10 după ce trei cutremure s-au înregistrat în zona Vrancea şi în prima zi a anului, iar alte patru pe 2 ianuarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult