Acasa Actualitate-InternaSocial INFP: Un seism resimțit ȋn Vrancea miercuri, 18 septembrie

INFP: Un seism resimțit ȋn Vrancea miercuri, 18 septembrie

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter s-a produs ȋn dimineața de miercuri, 18 septembrie, în zona Vrancea.

cutremur

INFP: Un seism resimțit ȋn Vrancea miercuri, 18 septembrie

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter s-au produs miercuri dimineață la ora locală 3,27 (00,27 UTC), în zona Vrancea, conform informațiilor publicate pe site-ul Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP). Seismul a avut loc la o adâncime de 141 de kilometri. Cele mai apropiate localități de epicentru au Covasna (37 km), Focșani (47 km), Târgu Secuiesc (49 km), Râmnicu Sărat (50 km) și Mărășești (55 km).

De la începutul acestei luni s-au produs 11 cutremure în România, cinci dintre acestea cu magnitudini de peste 3 grade pe scara Richter.

1 comentariu

Olga Khan 18-09-2013 - 10:44

Sint cam dese aceste seisme, aproape saptamanal se simt 1-2 pe alocuri si cateodata pe locuri neauzite pana atunci ca ar fi seismice. La ce sa se astepte oamenii??? … ca oriunde pe teritoriul tarii s-ar putea sa se zguduie pamantul???
Sper ca nu deodata!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult