Acasa Actualitate-InternaSocial Inscrierea copiilor in clasa I incepe pe 3 martie

Inscrierea copiilor in clasa I incepe pe 3 martie

scris de Ziua Veche
7 afisari

 

.Inscrierea copiilor in clasa I pentru anul scolar 2010-2011 va avea loc in perioada 3 martie – 3 mai 2010, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu, informeaza Agerpres.


Potrivit inspectorului, pentru pregatirea si desfasurarea in conditii optime si in vederea asigurarii unui cadru de transparenta a procesului de inscriere a copiilor in clasa I, in fiecare scoala va fi afisat la loc vizibil, pana la data de 3 martie, numarul de clase care vor functiona in anul scolar 2010-2011, in conformitate cu Planul de scolarizare, iar parintii vor fi informati, saptamanal, cu situatia inscrierilor, precum si cu alte date privind inscrierea în clasa I.

Banu a mai spus ca “Inscrierea copiilor in clasa I va fi realizata in functie de situatia arondarii strazilor din fiecare circumscriptie scolara, conform art. 10 (4) din Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar. Unitatea de invatamant va informa comunitatea locala si parintii despre situatia exacta a arondarii strazilor, prin afisare la loc vizibil. Pot fi inscrisi, in limita locurilor disponibile si elevii care au domiciliul in afara circumscriptiei scolare, cu aprobarea Consiliului de Administratie al unitatii de invatamant”.

Proiectul Planului de Scolarizare in anul scolar 2010-2011 pentru clasa I, in Bucuresti, cuprinde 12.650 locuri.

0 comentariu

george 07-07-2010 - 03:58

din delegatia permanenta sper ca fac parte aia din toamna lu’ ’89: nastase, isarescu, dan ioan popescu etc. normal, si puradeii lor, ca s-au inmultit sobolanii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult