Acasa Actualitate-InternaSocial Instanţa a suspendat recalcularea pensiilor nesimţite

Instanţa a suspendat recalcularea pensiilor nesimţite

scris de Ziua Veche
1 afisari

Recalcularea pensiilor pentru aviatori, diplomaţi, personalul auxiliar din justiţie, deputaţi şi senatori a fost suspendată de instanţă.

 

 

Curtea de Apel Bucureşti a decis suspendarea Hotarărârii de Guvern 737 din 2010, cu privire la recalcularea pensiilor speciale.Asociaţia pensionarilor din serviciul auxiliar din instanţe şi parchete a cerut anularea hotărârii de guvern privind recalcularea unei anumite părţi din pensiile speciale. Între timp, până la luarea unei decizii definitive, Curtea de Apel Bucureşti a decis suspendarea acestei hotărâri de guvern. Este o decizie care poate fi atacată cu recurs, însă este executorie din momentul pronunţării, adică de vineri, informează Realitatea.net.

 HG 737 din 2010 se referă la recalcularea pensiilor speciale pentru personalul auxiliar din instanţe şi din parchete, pentru personalul diplomatic, funcţionarii publici parlamentari, deputaţi şi senatori, personalul din Curtea de Conturi, dar şi pentru personalul aeronautic civil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult