Acasa Actualitate-InternaSocial Întârzieri de zeci de minute din cauza hoţilor de cabluri

Întârzieri de zeci de minute din cauza hoţilor de cabluri

scris de M.A.
3 afisari

Trenurile care sosesc în Gara de Nord vor avea întârzieri între 60 şi 80 de minute după ce, pe secţia de circulaţie Bucureşti Nord – Pajura, persoane necunoscute au tăiat duminică noapte opt cabluri de la instalaţiile de semnalizare şi au furat aproximativ 20 m de cablu, informează CFR SA.

Gara de Nord

Foto: realitatea.net

În urma acestui eveniment, circulaţia trenurilor între Bucureşti Nord şi Pajura, operaţiunile de manevră pe Bucureşti Nord – Griviţa (pe liniile 1-7), dar şi circulaţia la/de la Depoul Bucureşti Călători se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, transmite Agerpres.

Cele mai mari întârzieri, de 60-80 de minute, se vor înregistra la trenurile care sosesc sau pleacă de la/spre Constanţa şi Galaţi. De asemenea, întârzieri de 30-40 de minute se vor înregistra şi la celelalte garnituri, deoarece este afectată şi activitatea în Grupa Tehnică Griviţa (liniile 1-7) şi la Depoul Bucureşti Călători, unde se pregătesc şi formează garniturile şi locomotivele pentru Gara de Nord.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablurilor furate, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult