Acasa Actualitate-InternaSocial Invatatoarea care a facut greva foamei 70 de zile a iesit din spital

Invatatoarea care a facut greva foamei 70 de zile a iesit din spital

scris de Ziua Veche
3 afisari

Invatatoarea Cristiana AnghelÎnvăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care s-a aflat timp de 70 de zile în greva foamei, a fost externată luni, la cerere, de la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti.

 Ea a declarat, luni, pentru Agerpres, că a solicitat să fie externată din spital, indiferent de starea sa de sănătate.
Mi-a fost un pic rău, oricum mă externez astăzi”, a spus Cristiana Anghel, înainte de a discuta cu medicul asupra stării sale de sănătate. Învăţătoarea a menţionat că după externare nu va merge imediat acasă, la Caracal, ci va mai rămâne o perioadă în Bucureşti.

Cristiana Anghel urmează să se întoarcă la Şcoala nr.2 din Caracal pe un post de învăţător itinerant, pentru copii cu nevoi speciale.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Nutriţie ”Prof.dr. N. Paulescu”, dr. Cornelia Zetu, a confirmat, pentru AGERPRES, că învăţătoarea Cristiana Anghel a fost externată la cerere.

Învăţătoarea a intrat în greva foamei pe 24 august şi timp de 70 de zile, până la începutul lunii noiembrie, a refuzat să se alimenteze, în semn de protest faţă de neaplicarea legii de majorare a salariilor cadrelor didactice adoptată în 2008.

0 comentariu

Obsolete 10-09-2010 - 14:14

Poate aranjam si cumparam de la ei cateva scule, pentru un muzeu.
Ma interesau microfoanele cu palnie si niste patefoane de spionaj, niste casti telefonice de 2000 ohmi impedanta, receptoare cu galena, un laringofon rusesc, transmitatoare cu arc electric. As fi cumparat si o sareta de interventii, cu cal cu tot.

oblioo 10-09-2010 - 22:42

Trebuie sa evitam sa patim si noi ceea ce au patit americanii. Pe 11 septembrie 2001 au fost atacati de Israel, prin intermediul agentilor mossad. Au fost arestati 5 israelieni, care dupa prabusirea turnurilor sareau in sus de bucurie si se felicitau. Rolul lor a fost sa filmeze, sa documenteze evenimentul. Au fost arestati si Svai si Paul Kurzberg, agenti mossad, aflati la volanul unui microbuz plin cu explozibili. Dar toti acesti agenti israelieni au fost eliberati si au fugit in Israel, deoarece seful departamentului de investigatii penale a departamentului de justitie al SUA era la vremea aceea Michael Chertoff, cetatean american avand si cetatenie israeliana, care avea sa devina mai tarziu seful Homeland Security.
S-a format o comisie care sa investigheze atentatele de la 11 septembrie. In raportul acestei comisii nu se pomeneste de descoperirea termitei, un exploziv deosebit de puternic, in probele de aer de la locul atentatelor, nu se pomeneste de prezenta stalpilor incandescenti, datorita temperaturilor foarte inalte la care au fost expusi, din fundatia turnurilor gemene, aflata la 100 de metri sub pamant si nici nu se sufla o vorba de ce s-a prabusit si turnul 7, daca nu a fost lovit de niciun avion.
Tacerea acestei comisii are o explicatie, sefia ei a fost formata din urmatorii 3 evrei: Zelikow-Marcus-Felzenberg.

Un evreu spune adevarul:
http://www.realzionistnews.com/?p=548

Tzepesh 11-09-2010 - 05:46

Noi le asteptam nu sa iasa la rampa, ci sa se faca simtite. Inclusiv prin eliminarea di Armata a secaturilor.

Noua Dreapta 13-09-2010 - 06:11

Foarte interesant! Nu stiam ca tara asta mai are servicii secrete! Credeam ca are doar servicii de informatii!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult