Ioan Avram Mureşan, permisie de la Gherla pentru înmormântare | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Ioan Avram Mureşan, permisie de la Gherla pentru înmormântarea fiului

Ioan Avram Mureşan, permisie de la Gherla pentru înmormântarea fiului

scris de C.P.
4 afisari

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan a ieşit din Penitenciarul Gherla, luni seară, având o permisie de 24 de ore pentru a participa la înmormântarea fiului său.

Ioan Avram Mureşan

Ioan Avram Mureşan a ieşit din Penitenciarul Gherla luni seară, dupăora 22.00. Am foarte puţin timp la dispoziţie„, au fost singurele cuvinte pe care le-a spus Mureşan.

Ioan Avram Mureşan a plecat spre Baia Mare, cu o maşină care îl aştepta la poata închisorii, el nefiind însoţit de poliţişti. Conform reprezentanţilor închisorii, Ioan Avram Mureşan are o permisiune de 24 de ore, care expiră marţi seară, la ora 22.00, când trebuie să se întoarcă la închisoare, a precizat Dan Donciu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan, care ispăşeşte şapte ani de închisoare la Penitenciarul Gherla, a solicitat întreruperea pedepsei pentru a putea participa la funeraliile fiului său, găsit mort într-un apartament din Kenya. Potrivit unor surse locale, slujba de înmormântare a lui Dan Mureşan va avea loc marţi, de la ora 13.00, la Biserica Sfântul Anton din Baia Mare. Fiul fostului ministru al Agriculturii va fi înmormântat în cimitirul Dealul Florilor din Baia Mare.

Într-un interviu acordat pentru Dejeanul.ro, Ioan Avram Mureşan spunea că fiul său urmase cursurile mai multor şcoli din Anglia, iar ulterior a fost angajat de o firmă din SUA în domeniul campaniilor electorale, la care a lucrat trei ani şi a fost trimis în diferite ţări. Mureşan povestea că apoi fiul său a început să lucreze pentru o firmă din Anglia, din acelaşi domeniu, el conducând Departamentul electoral, iar în Kenya avea un proiect legat de alegerile prezidenţiale.

În interviul menţionat, Mureşan spunea că a vorbit ultima dată cu fiul său vineri (vinerea trecută), însă legătura telefonică nu era foarte bună, astfel că i-a spus că vor vorbi altă dată. El relata că fiul său i-a spus că va pleca la o cină cu clienţii pentru care lucra şi că probabil se va întoarce duminică, urmând să îşi viziteze tatăl. Mureşan spunea că ulterior a aflat că după acea cină fiul său s-a întors în camera de hotel de unde nu a coborât a doua zi, fiind găsit mort.

Mureşan mai spunea că soţia sa a plecat în Kenya pentru a se ocupa de formalităţi. Dan Mureşan, fiul fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan, a fost găsit mort într-un apartament din Nairobi (Kenya). Ioan Avram Mureşan se află în Penitenciarul Gherla după ce a fost condamnat, în luna mai, de instanţa supremă, la şapte ani de închisoare cu executare, pentru deturnare de fonduri.

5 comentarii

BULA 18-09-2012 - 09:59

In primul rand ca trebuia sa aiba tot timpul un politist care sa-l insoteasca, nu sa plece de capul lui. Si daca i-au dat voi sa-si inmormanteze fiul, nu vad de ce i-au dat o permisie mai mare, de trei zile.

BULA 18-09-2012 - 10:01

Copilul lui Muresan s-a bagat in chestii nasoale, cu smechereli la alegerile din colonii, de asta a incasat-o. A vrut bani multi pe munca putina. Daca avea un serviciu normal, ar fi trait si acum.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-09-2012 - 10:38

GO.no.you Bwullache, sa te ajute SF. DUMNEZEU sa ai o EXPERIENTA identica ,s-au asemanatoare ! In curand, sa te vedem ! Schizoidu-lee!

BULA 18-09-2012 - 10:42

Ce-mi doresti tu mie, sa ti se intample tie. Asa e corect, sa experimentezi pe pielea ta, inainte de a le recomanda celorlalti.

Romeo2110 18-09-2012 - 12:37

Asasinii economici, scrie John Perkins, sunt profesionişti extrem de bine plătiţi care escrochează de miliarde de dolari, ţări din întrega lume. Ei redirecţionează bani de la Banca Mondială, de la agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi de la alte organizaţii străine de “ajutor” către seifurile corporaţiilor şi către buzunarele puţinelor familii bogate care controlează resursele naturale ale planetei. Mijloacele lor sunt variate, de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mită şi şantaj, la sex şi crimă.
Confesiunile unui asasin economic, pe care Perkins a fost sfătuit de mulţi să nu le scrie, relatează traseul autorului, de la servitorul îndatoritor la avocatul pasionat de apărarea drepturilor celor oprimaţi. Aflat pe ştatul de plată al unei firme internaţionale de consultanţă, el chiar a fost un asasin economic.

http://www.librarie.net/carti/69837/Confesiunile-unui-asasin-economic-John-Perkins

PS.: As adauga eu politico-economici. Ce cauta Muresan jr in afacerile politice ale Kenyei ? Obraznicia si jaful cu care taica-su a facut avere in Romania, nu a functionat in Kenya.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult