Acasa Actualitate-InternaSocial Iohannis a semnat decretul Luptător pentru Victoria Revoluţiei

Iohannis a semnat decretul Luptător pentru Victoria Revoluţiei

scris de C.P.
34 afisari

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind conferirea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” pentru 505 persoane, a informat Administrația Prezidențială.

iohannis semneazaPrintre cei care au primit tilul titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” se regăsesc și Florentin Scalețchi, fost lider al Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului, condamnat la închisoare pentru corupție, actorul Alexandru Arșinel, acuzat și el că a beneficiat de un transplant de rinichi înaintea altor pacienți, și fostul senator PD Nicolae Dide.

Printre cei decorați de Iohannnis mai sunt și Gelu Voican Voiculescu, Răzvan Theodorescu și Dorel Vișan și fostul parlamentar Grigore Zanc.

Vezi aici lista cu persoanele care au primit titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult