Acasa Actualitate-InternaSocial IPJ Prahova: Trafic îngreunat pe DN 1

IPJ Prahova: Trafic îngreunat pe DN 1

scris de A.B.
4 afisari

Turiştii care au petrecut minivacanţa de trei zile pe Valea Prahovei, se întorc spre casă. Traficul este îngreunat, autoturismele circulă bară la bară.

dn1

foto: exclusivnews.ro

Potrivit Poliţiei Prahova, pe DN 1 se circulă bară la bară pe sensul de mers Braşov-Ploieşti, dar se estimează că valorile de trafic în zonă vor creşte spre seară, mai mult decât într-o zi obişnuită de luni, din cauza numărului mare de turişti care se vor întoarce de la munte după un week-end prelungit. Potrivit operatorilor de turism de pe Valea Prahovei, aproximativ 10.000 de turişti şi-au petrecut aceste zile în staţiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga, gradul de ocupare a locurilor de cazare fiind de aproximativ 80%. În aceste zile, vremea a fost frumoasă la munte, astfel încât turiştii au urcat pe Platoul Bucegi sau la Cota 2000 din Sinaia, au făcut plimbări pe munte sau au mers la grătar. Cei care au urcat pe Platoul Bucegi, au stat fost nevoiţi să stea la coadă la telecabină. Alte câteva sute de turişti au urcat la Cota 2000 din Sinaia. De asemenea, sute de maşini şi rulote se află pe Valea Cerbului din Buşteni, unde autorităţile au făcut amenajări astfel încât legea picnicului să fie respectată de către turiştii care îşi petrec timpul liber în această zonă. Alţii au preferat să facă grătar la marginea pădurilor sau pe malurile apelor, ignorând legislaţia în vigoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult