Acasa Actualitate-InternaSocial ISMB: Pe 9 mai copiii din Bucureşti nu merg la şcoală

ISMB: Pe 9 mai copiii din Bucureşti nu merg la şcoală

scris de A.B.
14 afisari

Copiii din Bucureşti stau acasă pe 9 mai. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat că în ziua Finalei Europa League, cursurile vor fi suspendate în toate şcolile din Capitală.

elevi

foto: oradetimis.oradestiri.ro

„Conducerile unităţilor de învăţământ vor lua măsuri pentru recuperarea intensivă a materiei, astfel încât să fie asigurată parcurgerea integrala a programelor şcolare până la sfârşitul anului şcolar”, a precizat Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti  (ISMB) într-un comunicat de presă.

Suspendarea cursurilor în 9 mai va fi comunicată elevilor, părinţilor şi profesorilor de către conducerile şcolilor.

Potrivit reprezentanţilor ISMB, Primăria Capitalei a solicitat, vineri, suspendarea cursurilor în data de 9 mai, în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti, având în vedere că pe Arena Naţională va avea loc Finala Ligii Europa.

Municipalitatea a precizat în solicitare că o decizie privind suspendarea cursurilor va conduce în principal la desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului prin fluidizarea traficului, având în vedere numărul mare de suporteri care vor însoţi cele două echipe finaliste şi de asemenea numărul mare de turişti care vor vizita Capitala.

4 comentarii

Albush 05-05-2012 - 09:52

e foarte tare faza asta :)) nu merg copii la scoala pe 9 Mai , ca e finala Europa League:)) pe 10 Mai stati tot acasa pentru ca e Tom & Jerry si d-nul „iNSPECTOR” scolar nu rateaza nici un episod:))))))) bafta elevi norocosi

Albush 05-05-2012 - 09:54

apropo cand e emisiunea Cireasa de pe tort in reluare in timpul saptamani nu facetzi scoala :)) nu vrea d-nul inspector sa rateze retzetele:)) Pace!

Anon 05-05-2012 - 11:39

Pe 10 mai e Ziua Regelui

krisstinutza 06-05-2012 - 15:13

super tare! =))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult