Acasa Actualitate-InternaSocial Judeţul Sibiu: Un bărbat a fost ucis de un tânăr de 17 ani

Judeţul Sibiu: Un bărbat a fost ucis de un tânăr de 17 ani

scris de Stefan Galai
3 afisari

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din oraşul Cisnădie, din judeţul Sibiu, a fost ucis cu un cuţit de un tânăr în vârstă de 17 ani.

cutitPurtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, a spus, marţi, că poliţiştii au fost sesizaţi, luni după-amiază, că un bărbat din oraşul Cisnădie a fost înjunghiat, informează Mediafax.

„Echipa care s-a deplasat la Cisnădie a stabilit că între victimă, un bărbat de 42 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie, şi agresor, un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat tot în Cisnădie, existau neînţelegeri mai vechi pe fondul relaţiei pe care cel din urmă o avea cu fiica victimei. În cursul zilei de luni, între cei doi a izbucnit un conflict spontan care a degenerat în acte de violenţă, în urma căruia tânărul i-a aplicat victimei trei lovituri cu un cuţit„, a declarat Luciana Balteş.

Anchetatorii susţin că între victimă şi presupusul agresor exista un conflict vechi deoarece tânărul întreţinea, de peste un an, relaţii sexuale cu fiica în vârstă de 15 ani a bărbatului. Bărbatul a mers, luni, la domiciliul tânărului pentru a-şi lua fata, moment în care cei doi au început să se bată, iar tânărul l-a înjunghiat de trei ori cu un cuţit. Bărbatul a murit marţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult