Acasa Actualitate-InternaSocial Junkfood: „Cina cea de taina”, portiile supradimensionate si „neprihanitul” fastfood

Junkfood: „Cina cea de taina”, portiile supradimensionate si „neprihanitul” fastfood

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Nu stiu daca mai are cineva impresia ca nu este criza. Fiecare poate sa aleaga ce fel de criza este. Sa zicem ca e criza economica. Si financiara. Cineva, care primeste niste fonduri in astfel de momente, ar putea sa se gandeasca: „Daca o sa mi se impute banii, pentru ca nu am facut nimic? „Si, asa, a aparut subiectul cu „Cina cea de taina” si portiile de mancare.


Mai precis, unii cercetatorii, de teapa celor care inghit bani cu nemiluita ca sa descopere ca apa are si hidrogen si oxigen, au constatat ca e rau sa mananci mult si prost. Noroc cu ei! Nu stiu ce ne faceam pana acum!

In consecinta, vine mai nou un studiu legat de portiile de mancare din picturile care au legatura cu evenimente importante din Biblie. Iar cel mai concludent exemplu este „Cina cea de taina”. Cica portiile sunt mari, in raport cu capetele „protagonistilor” pictati de Vinci. Leonadro Da Vinci. Si, in acest fel, s-ar promova consumul de mancare. Iar, de-a lungul timpului, portiile au crescut si mai mult, si mai mult. Pana astazi.

Cred ca toata lumea se uita la picturile din Evul Mediu si se gandeste: „Hai sa mai infulec ceva! Uite-i p’aia cat bagau in ei! Sa facem si noi ca ei” Ce sa intelegem? Ca, de fapt, consumatorii sunt de vina? Ca toate fastfood-urile sunt neprihanite? Si ca este vorba despre o tendinta? Pe care au pornit-o inaintasii???

As rade cu pofta, dar nu pot, ca mi s-apleca de la atata maioneza cu iz de reclama mascata la imbuibare cu junkfood in toata lumea!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult