Acasa Actualitate-InternaSocial La Iaşi, pe pistă. Viaţa lui Funeriu, ameninţată de un mistreţ

La Iaşi, pe pistă. Viaţa lui Funeriu, ameninţată de un mistreţ

scris de M.A.
5 afisari

Un avion aparţinând Tarom a lovit, la aterizare, un mistreţ aflat pe pistă. La bordul aeronavei se afla şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

mistret

La Iaşi, pe pistă. Viaţa lui Funeriu, ameninţată de un mistreţ

Potrivit Antena 3, incidentul a avut loc joi seară, la aterizarea aeronavei. Un porc mistreţ a apărut din senin pe pista Aeroportului Iaşi, iar aeronava l-a lovit cu o roată. Conducerea aeroportului dă vina pe gardul din sârmă ghimpată, care nu poate să ţină departe de pistă animalele.

„Joi, 29 septembrie, aeronava Tarom care opera cursa de la Bucureşti la Iaşi şi care a aterizat la Iaşi la orele 22.25, a lovit un porc mistreţ după aterizarea pe pistă, în timpul frânării. Procedura de frânare şi parcarea aeronavei au avut loc în deplină siguranţă, însă cursa de retur a fost anulată din motive de siguranţă, pentru verificarea integrităţii trenului de aterizare”, se precizează într-un comunicat al companiei, citat de realitatea.net.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult