Acasa Actualitate-InternaSocial La Piteşti s-a inventat mitingul pensionarilor cu un singur participant

La Piteşti s-a inventat mitingul pensionarilor cu un singur participant

scris de A.B.
5 afisari

Importante forţe de ordine şi un singur pensionar au fost la o acţiune de protest a pensionarilor, care urma să se desfăşoare marţi în Piaţa Vasile Milea din Piteşti.

‘Dacă avem atâţia bogaţi în ţărişoara noastră, cine să protesteze? Noi am fi cerut să nu se mai impoziteze pensiile, pentru că intenţia Guvernului este acum să impoziteze şi pensiile de 350 de lei, care sunt ajutoare sociale. (…). Dar nu vin oamenii, nu au timp’, a declarat, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor Silvici din România, singurul prezent la ora stabilită în faţa sediului Instituţiei Prefectului Argeş.

Constantin Ionescu a discutat cu câteva persoane în vârstă pe care le-a întâlnit în Piaţa Vasile Milea, dar niciunul dintre cei abordaţi nu ştia despre protestul programat în zonă. Protestul fusese autorizat să se desfăşoare între orele 11,00 şi 13,00, în faţa intrării în sediul Instituţiei Prefectului Argeş. Pentru a se evita orice fel de incidente, în zonă au fost dislocate importante forţe de ordine. Pe lângă zecile de jandarmi, poliţişti şi poliţişti comunitari, în Piaţa Vasile Milea s-au mai aflat o autospecială a pompierilor şi o ambulanţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult