Acasa Actualitate-InternaSocial La Timișoara au murit trei persoane care locuiesc în același bloc din cauza deratizarii

La Timișoara au murit trei persoane care locuiesc în același bloc din cauza deratizarii

scris de Misu Andrei
110 Afisari

Doi copii şi mama unuia dintre ei au murit la Timişoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicaţii. Alte 14 persoane sunt internate la spital. Primele date arată că blocul în care locuiesc cu toţii a fost deratizat recent.

Blocul din care doi copii, de 9 zile, respectiv de 3 ani, şi o femeie de 29 de ani au murit, din Timişoara a fost evacuat în totalitate. 14 oameni au fost duşi la spital pentru analize.

În blocul respectiv, începând de vineri au avut loc trei decese, respectiv doi copii de 9 zile şi 3 ani şi un adult de 29 ani.

Există suspiciune unei cauze toxice. UPU SMURD a anunţat DSP şi Poliţia. Din partea ISU Timiş s-a deplasat echipajul CBRN pentru cercetare. La ora 14.00 a fost convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi s-a stabilit evacuarea întregului bloc (parter plus 4 etaje)”, anunţă ISU Timiş.

De asemenea, 14 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a li se recolta analize medicale, ca măsură preventivă. La faţa locului echipajul CBRN din cadrul ISU Timiş face măsurători în toate apartamentele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult