Acasa Actualitate-InternaSocial Lacul Taureni: Elicopter prǎbușit – 5 persoane au murit

Lacul Taureni: Elicopter prǎbușit – 5 persoane au murit

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Cinci persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbușit ȋn seara de luni, 29 iulie, în lacul Tăureni din județul Mureș.

Lacul Taureni: Elicopter prǎbușit – 5 persoane au murit (foto: cotidianul.ro)

Cinci persoane au murit şi una a fost rănită după prăbuşirea unui elicopter în judeţul Mureş. Omul de afaceri Sorin Ţerbea se afla în elicopterul prăbuşit în lacul Tăureni din judeţul Mureş, alături de trei afacerişti germani, o angajată de-a sa şi pilotul, aparatul de zbor prăbuşindu-se la câteva minute de la decolare, declară primarul din localitate, Ovidiu Petru Oltean.

Primarul localităţii mureşene Tăureni, Ovidiu Petru Oltean, a declarat, pentru mediafax, că  Sorin Ţerbea şi cei trei oameni de afaceri germani au făcut, luni după-amiază, o vizită la o fabrică de mobilă din localitate. Oltean a susţinut că, în timpul vizitei, omul de afaceri a fost sunat de DNA, după care a devenit irascibil şi a decis să plece. Aceasta a mai afirmat că a insistat să ofere oamenilor de afaceri o maşină cu care să plece, însă aceştia au vrut să se deplaseze tot cu elicopterul.

Şeful SMURD Mureş, Cristian Boeriu, a afirmat că patru persoane au fost scoase decedate din lac seara, iar cadavrul celei de-a 5-a victime, un om de afaceri german, a fost găsit la o distanţă de 10 metri de epava elicopterului. Potrivit lui Boeriu, femeia care a supravieţuit accidentului a fost preluată de un echipaj SMURD şi este transportată spre Târgu Mureş. Boeriu a spus că aceasta are câteva contuzii, dar este conştientă.

O echipă de specialişti criminalişti de la Institutul Naţional de Criminalistică al Poliţiei Române a fost trimisă în comuna Tăureni, pentru a acorda sprijin de specialitate în cadrul cercetării la faţa locului, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor şef Petre Tobă.

7 comentarii

BULA 30-07-2013 - 10:20

Uite ca Dumnezeu a fost bun si a salvat-o pe singura persoana salariata din acel elicopter. De bisnitari nu-mi pare rau, ca venisera cu ganduri necurate.

ValVerde 30-07-2013 - 14:43

Da’ cu pilotu’ ce-a avut?
Bulangiu doamne-doamne…alege sa-i pedepseasca pe aia cu ginduri necurate si omoara si pilotul la gramada.
A salvat el salariata dar tot i-a dat niste contuzii…basca bunatate de elicopter.

BULA 30-07-2013 - 15:30

Pilotul a fost bou si a plecat cu elicopterul fara sa-l verifice din punct de vedere tehnic.

Initial am crezut ca e vorba de Marele Vanator al tarii (Ion Tiriac), tzapar de meserie, care se da in vanatori cu bogatanii din Germania.

ValVerde 30-07-2013 - 15:43

Pilotul a fost bou si a plecat cu elicopterul fara sa-l verifice din punct de vedere tehnic.

===

Pina la urma era doamne-doamne, pilotul sau mecanicul ?

urbos 30-07-2013 - 16:38

Lindic, vezi ca a gavarit si frati-tu Congo despre Dumanezeu in alta parte, baga ceva, nu rata ocazia, ce naiba.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 30-07-2013 - 14:19

Unde este Ponta? De ce nu declara zi de doliu nationaL?

UnUL 30-07-2013 - 14:49

Degețel, când vei crăpa tu ar trebui declarată sărbătoare națională.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult