Acasa Actualitate-InternaSocial Lăutari din toată Moldova au dus-o la groapă pe Viorica Ciotoi

Lăutari din toată Moldova au dus-o la groapă pe Viorica Ciotoi

scris de L.M.
16 afisari

Cântăreaţa de muzică populară, găsită moartă dezbrăcată în garsioniera sa, Viorica Coitoi, a fost înmormântată miercuri pe banii prietenilor şi rudelor.

Viorica Ciotoi (foto botosaninews.ro)

Viorica Ciotoi (foto botosaninews.ro)

Ei au strâns 5000 de lei pentru închirierea limuzinei Mercedes care a dus-o la groapă.

Bani pentru înmormântare s-au adunat şi de la socrul stabilit în America.

Peste 50 de lăutari din Botoşani au venit la Roşiori să îşi ia rămas bun de la Viorica Ciotoi. Cântăreaţa a fost condusă pe ultimul drum cu muzică de jale. „ A cântat cu mulţi dintre noi de-a lungul timpului. A fost o femeie deosebită şi un o adevărată artistă. Îi vom cânta pentru ultima dată”, a spus, pentru Adevărul Cătălin Şoptică, lăutar.

După trei ani trăiţi la limita sărăciei, Viorica Ciotoi a fost dusă la groapă într-o limuzină mortuară de lux.  Sute de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la ea şi să fie alături de cei doi copii rămaşi orfani de mamă la vîrste fragede. Socrul artistei, Marinică Ciotoi, un cunoscut lăutar stabilit de 15 ani în America, nu s-a putut întoarce în ţară să îşi îngroape nora pe care a lansat-o în lumea muzicii la 14 ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult