Acasa Actualitate-InternaSocial Liderul SNFP: Marica îşi face imagine plimbându-se între televiziuni DOC

Liderul SNFP: Marica îşi face imagine plimbându-se între televiziuni DOC

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.Acuzat de liderul Sed Lex Vasile Marica că a cedat în faţa Ministerului de Finanţe, preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici Sebastian Oprescu răspunde, într-un interviu pentru Realitatea.net. „Noi am acceptat să discutăm pentru a se debloca distribuirea banilor. Acum banii sunt la nivel teritorial. Avem probleme în cinci judeţe mai sărace, dar încercăm să rezolvăm şi această problemă”, afirmă liderul sindical.

Oprescu spune că dezbinarea dintre cele două sindicate nu e deloc de bun augur şi aminteşte că a fost atacat în mai multe rânduri de Vasile Marica. „Ne e greu să ne solidarizăm cu cei care ne atacă pentru acţiunile noastre de protest. De ce îi e teamă domnului Marica de protestele noastre? Domnia sa o face doar pentru imagine publica, se plimbă de la o televiziune la alta”. Liderul SNFP respinge acuzaţia că ar fi cedat în faţa ministerului pentru că sindicatul ar fi avut datorii la buget şi ar fi fost astfel strâns cu uşa şi afirmă că banii restanţi au fost plătiţi. Referitor la acuzaţia că nu ar avea reprezentativitate, Sebastian Oprescu invocă mai multe hotărâri judecătoreşti care atestă că sindicatul pe care îl conduce este reprezentativ pentru Ministerul de Finanţe, pentru ANAF şi pentru Garda Financiară.

DOCUMENT

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult