Acasa Actualitate-InternaSocial Linia de tren Bucureşti – Constanţa, redeschisă

Linia de tren Bucureşti – Constanţa, redeschisă

scris de Marius Bâtcă
8 afisari

În urma acţiunilor de deszăpezire, linia CF Ciulniţa – Călăraşi Nord a fost redeschisă şi pe sectia Bucureşti – Constanţa a fost reluat şi traficul de călători, anunta miercuri printr-un comunicat CFR.

Pe întreaga reţea feroviară, personalul feroviar acţionează în continuare cu utilaje pentru deszăpezire, astfel încât circulaţia feroviară să fie reluată în condiţii de siguranţă.

De asemenea, pe secţia Roşiori – Turnu Măgurele circulaţia trenurilor a fost realuată marţi.
Măsura de anulare a mai multor trenuri are drept scop fluidizarea traficului în jumătatea de sud a ţării, precum şi intervenţia cu utilajele pentru deszăpezire.

În ceea ce priveşte traficul de marfă, pe raza regionalelor Constanţa şi Galaţi au prioritate trenurile care transportă produse petroliere, combustibil, produse perisabile sau materie primă pentru combinatele care lucrează la foc continuu.

CFR precizează că secţiile feroviare vor fi redeschise în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice şi după finalizarea operaţiunilor de deszăpezire.

1 comentariu

laurentiuuu 15-02-2012 - 13:59

Mergem cu trenul acum la Slobozia, Calarasi si ajungem in 2 ore.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult