Acasa Actualitate-InternaSocial Lista RA-APPS. Asociaţii, fundaţii, firme, case de avocatură şi societăţi comerciale

Lista RA-APPS. Asociaţii, fundaţii, firme, case de avocatură şi societăţi comerciale

scris de M.A.
11 afisari

Asociaţii, fundaţii, case de avocatură şi societăţi comerciale. Guvernul continuă publicarea listelor RA-APPS.

Lista RA-APPS. Asociaţii, fundaţii, firme, case de avocatură şi societăţi comerciale

Lista RA-APPS. Asociaţii, fundaţii, firme, case de avocatură şi societăţi comerciale

Astfel, Guvernul României a publicat, vineri, o a doua serie din lista imobilelor aparţinând RA-APPS. De data aceasta, este vorba despre societăţi comerciale, fundaţii, asociaţii şi case de avocatură care ocupă suprafeţe din imobile ale Regiei. Este vorba derspre aproximativ 300 spaţii închiriate unor entităţi din rândul celor enumerate mai sus.

Miercuri, Guvernul României a publicat lista persoanelor fizice care deţin locuinţe de protocol, persoanelor fizice care nu mai sunt îndreptăţite şi lista persoanelor fizice care deţin locuinţe de serviciu. La acestea, s-a adaugat lista cu toate persoanele fizice care au locuinţe de la RA-APPS. Premierul Victor Ponta a precizat că Executivul intenţionează să păstreze un număr limitat de apartamente şi vile, iar celelalte vor fi vândute. El a mai spus că va cere sa se stabilească în mod clar categoriile de demnitari care pot beneficia de locuinţe în sistem RA-APPS.

Printre aceşti “chiriaşi de lux” de la RA-APPS se numără personalităţi politice, dar şi din lumea artistică. Cu toate cestea, există şi excepţii: eroul român Ilie Ilaşcu trebuie să părăsească apartamentul de la RA-APPS.

Asociaţii şi fundaţii

Situaţie case de avocatură

Societăţi comerciale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult