Acasa Actualitate-InternaSocial Litoralul Mării Negre, cuprins de o furtună de nisip

Litoralul Mării Negre, cuprins de o furtună de nisip

scris de A.B.
15 afisari

O furtună a ridicat nisipul de pe plajele Mării Negre, formând valuri uriaşe. Vântul a bătut cu putere, atingând peste 50 de km/h.  

marea neagra

foto: ziarelive.ro

Turiştii care au plecat la mare au fost copleşiţi de forţele naturii. O furtună de nisip a cuprins plajele litoralului ridicând nisipul şi reducând vizibilitatea la zero.

Umbrelele şi scaunele teraselor au fost luate pe sus, iar valurile au atins înălţimi uriaşe.

Meteorologii au emis o avertizare de vânt puternic pentru judeţele Tulcea şi Constanţa, valabilă până la ora 18.00.

Şi judeţele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Vaslui, Galaţi şi Vrancea se află duminică, timp de mai multe ore, sub avertizare de vânt puternic, rafalele urmând să depăşească, local, 60 de kilometri pe oră şi, izolat, 70 de kilometri pe oră, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

La Câmpina a căzut grindină, iar la Suceava vântul puternic a fost la un pas să doboare o schelă uriaşă. Speriaţi că se clatină, oamenii din zonă şi-au mutat maşinile.

Şi temperaturile au scăzut drastic.

Diferenţele sunt chiar de 20 de grade celsius faţă de zilele trecute. Sunt aşteptate ploi puternice de până la 25 de litri pe metrul pătrat şi vijelii. Luni vremea continuă să fie rece, dar de marţi temperaturile încep să crească treptat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult