Acasa Actualitate-InternaSocial Loteria Vizelor în varianta Ursul păcălit de vulpe – VIDEO

Loteria Vizelor în varianta Ursul păcălit de vulpe – VIDEO

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Ambasada Statelor Unite a creat o scurtă poveste video care să atragă atenţia asupra pericolelor reprezentate de escrocheriile cărora le cad victime unii participanţi la Loteria Vizelor.

Potrivit unui comunicat al ambasadei, povestea video în forma unei alegorii bazate pe o poveste populară românească în care un vulpoi viclean păcăleşte un urs şi un pescar încrezători, a fost realizată pentru a contracara oferetele unor intermediari de viză şi ale unor escroci, care în ultima perioadă au invadat spaţiul virtual.{youtube}MswEIxO89ks{/youtube}

Pe această cale, Ambasada Statelor Unite reaminteşte faptul că înscrierea în programul Loteria Vizelor este gratuită, iar asistenţa unei agenţii sau a unei terţe persoane nici nu este necesară, nici nu creşte şansa unei persoane de a fi selecţionată.

Înscrierile în programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic până miercuri, 3 noiembrie 2010. Solicitanţii pot accesa formularul electronic de înregistrare pe pagina oficială  numai în perioada de înregistrare. Nu există nicio taxă pentru trimiterea electronică a înregistrării. Publicul trebuie să fie atent la adresa de internet şi să folosească numai pagina oficială.

 Înainte de a trimite un formular electronic de înregistrare pentru programul DV 2012 (Loteria Vizelor 2012), solicitanţii ar trebui să citească atent instrucţiunile detaliate, ce se află publicate pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti .

0 comentariu

кирил 28-07-2010 - 15:32

Кредеаци ка ренунца Русиа аша ушор ла Транснистриа?

Pribeagul 28-07-2010 - 16:50

nu vrei tu sa-ti iei pe acei „multi cetateni rusi” cu tot cu „sovietul… suprem de la Tiraspol” si sa-i duci unde a intarcat mutu iapa, daca altundeva n-ai unde.

Poti sa-i lasi si acolo unde sunt, dar fa ceea ceea ce este normal: restituie tinuturile dintre Prut si Nipru mostenitorilor de drept, uramasilor marelui neam al tracilor, poporului roman.

vifor 28-07-2010 - 20:24

Dude ! pt. cine ai scris aici cu litere chirilice ? daca-i injuri pe rusii subventionati si pe ce care le acorda subventii-sponsorizari-mita-cadouri e ok! poti sa continui!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult