Acasa Actualitate-InternaSocial Ghid de calatorie pentru romanii care vor sa mearga la Jocurile Olimpice de Iarna

Ghid de calatorie pentru romanii care vor sa mearga la Jocurile Olimpice de Iarna

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Canada, cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarna 2010, au la dispozitie, incepand de luni, un „Ghid de calatorie – Canada-Vancouver – Olimpiada de Iarna 2010”.  

 

 

 
 Acesta poate fi gasit pe website-ul Ministerului Afacerilor Externe, la rubrica „Sfaturi de calatorie”, accesand

http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=42010&idlnk=3&cat=29919.

Ghidul este destinat exclusiv cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Canada in scop turistic si atrage atentia asupra masurilor pe care fiecare turist trebuie sa le ia pentru a preveni anumite riscuri ce tin de specificul locului vizitat. „Ghidul de calatorie- Canada- Vancouver- Olimpiada de Iarna 2010” cuprinde elemente utile pentru pregatirea vacantei, precum si informatii ce pot fi de folos cetatenilor romani pe intreaga perioada a calatoriei. “Puteti afla ce poate face pentru dumneavoastra personalul consular in situatia in care aveti nevoie de asistenta consulara. Totodata, Ghidul contine link-uri utile catre institutiile canadiene, pe care le puteti accesa pentru a obtine detaliile dorite, inclusiv in legatura cu desfasurarea Jocurilor Olimpice de Iarna”, precizeaza MAE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult