Acasa Actualitate-InternaSocial Mârâie ca un caîne. Copil de 11 ani trăieşte în pădure

Mârâie ca un caîne. Copil de 11 ani trăieşte în pădure

scris de A.H.
10 afisari

Un copil, în vârstă de 11 ani, din Argeş, a trăit mai bine de doi ani singur într-o colibă din pădure, fără apă curentă sau lumină. Minorul a fost lăsat acolo de către tatăl său, care a plecat la muncă. Reprezentanţii de la Protecţia Copilului s-au sesizat acum despre acest caz.

Mârâie ca un caîne. Copil de 11 ani trăieşte în pădure

Băiatul trăieşte într-un luminiş, la un kilometru de satul Enculeşti, judeţul Argeş. Tatăl său i-a construit coliba şi a plecat la muncă. Mama lui l-a părăsit mai demult, iar pe surorile lui le-a lăsat la Centrul de Plasament, potrivit Digi 24.

Fiind singur şi speriat, Andrei mârâia precum câinii pentru a-i speria pe hoţi. Oamenii din satul Enculeşti cunosc povestea lui Andrei. „Îi mai dă lumea din sat de milă”, a spus o femeie.

„Andrei trăiește, vă spun sincer, pe apucate. Îi mai dă lumea câte o bucăţică de pâine. Are o situaţie foarte critică”, a spus un alt sătean. „N-a mâncat nimic. Constatând această situație de risc, s-a impus luarea măsurii în regim de urgenţă pentru copil”, a declarat Viorica Necula, reprezentant DGASPC Argeş.

Băiatul a fost mutat acum într-un centru de plasament, iar soarta lui urmează să fie decisă de o instanţă, care va hotărî dacă părinţii vor fi decazuţi din drepturi.

5 comentarii

mircea 25-07-2014 - 12:59

din hotiile facute de Basescu-Mondialul putea fi finantat un program de instruire si educatie timp de 10 ani a mii de copii lipsiti de mijloace minimale dce subzistenta.Basescu-Mondialu si Boa ar trebui sa fie judecati pentru crima impotriva umanitatii

Ionel 25-07-2014 - 14:17

Doar atat? Din hotiile matrozului se putea face un oras cu primarie, cinematograf si parcuri curate. Au gestionat bugetul tarii ani de zile(Boc, MRU) din care cea mai mare parte s-a volatilizat, au concesionat tot ce se poate pe nimic si acum o pune pe fi-sa sa se imbrace in port polular ca sa-i prosteasca pe fraieri la alegeri.
Vlad Tepes presedinte!
Si Voda Lapusneanu prim ministru!
Traiasca piramida de capete de boieri! Uraaaaa!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult