Acasa Actualitate-InternaSocial Maramureș: Incendiu puternic la o fabricǎ de cherestea

Maramureș: Incendiu puternic la o fabricǎ de cherestea

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Incendiu violent în Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, unde o fabrică de cherestea a ars, ȋn noaptea de marți spre miercuri, ca o torțǎ.

Maramureș: Incendiu puternic la o fabricǎ de cherestea

Pompierii au intervenit la faţa locului cu şase autospeciale, dar chiar şi aşa, le-a luat mai bine de patru ore să stingă focul. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit. Focul a izbucnit în momentul în care în fabrica de cherestea se făcea schimbul de ture. În interiorul clădirii se aflau muncitori, dar niciunul dintre ei nu a fost rănit.”În fabrică erau aproximativ 110 oameni. Nu a fost rănită nicio persoană”, a declarat unul dintre martori la incendiu, potrivit România TV.

Pompierii au venit cu şase autospeciale. S-au luptat ore în şir să stingă flăcările. „Ne-am deplasat cu toate forţele şi mijloacele pe care le avem la dispoziţie. Am solicitat încă două autospeciale. În total au fost şase autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi nouă motopompe”, a declarat șeful Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Moldovan.

Incendiul a distrus o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. Potrivit proprietarului, valoarea pagubei se ridică la aproximativ 500.000 de euro, prejudiciu care poate fi recuperat, pentru că fabrica era asigurată. În urma incendiului, 500 de muncitori au rămas însă fără un loc de muncă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult