Acasa Actualitate-InternaSocial Maramureş: Un schior a murit pe pârtie după ce s-a lovit de un copac

Maramureş: Un schior a murit pe pârtie după ce s-a lovit de un copac

scris de Z.V.
15 afisari

Un schior şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, 29 decembrie, pe pârtia Şuior din judeţul Maramureş, după ce s-a izbit de un copac de pe marginea pârtiei.

Maramureş: Un schior a murit pe pârtie după ce s-a lovit de un copac (foto:skytrip.ro)

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, Balko Zoltan, a declarat  pentru mediafax că incidentul a avut loc pe pârtia 2 Şuior, unde un schior s-a izbit de un copac de pe marginea pârtiei, incidentul fiind anunţat de martori la 112. Zoltan a menţionat că salvatorii montani au încercat să îi acorde primul ajutor bărbatului, însă acesta a suferit leziuni grave, astfel că echipajul medical ajuns ulterior la faţa locului nu a mai putut să îl salveze, fiind declarat decesul.

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş a mai spus că astfel de incidente nu s-au mai produs pe partia Şuior în ultimii ani. Un accident asemaănător a avut loc în 15 decembrie pe Pârtia Sulinarului din Poiana Braşov. Atunci, un bărbat de 65 de ani a murit după ce a făcut o manevră greşită şi a ajuns într-un gard de protecţie, lovindu-se puternic la cap.

2 comentarii

Olga Khan 30-12-2012 - 07:54

S-a intimplat in case si mai mari asemenea accidente …

Sonny Bono died on January 5, 1998 of injuries sustained when he hit a tree while skiing on the Nevada side of Heavenly Ski Resort near South Lake Tahoe, California. His death came just a little less than a week after Michael Kennedy, a son of Robert F. Kennedy, died in a similar skiing accident in Aspen, Colorado.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-12-2012 - 14:43

Tiszta sivbol orulok hoghy meg yelentel itt ! Regi baratod, a kiss fiucska ! Nae hogh van! Szeretel your little boys!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult