Acasa Actualitate-InternaSocial Masacru la un spital din Iaşi – un pacient a fost ucis şi o asistentă rănită

Masacru la un spital din Iaşi – un pacient a fost ucis şi o asistentă rănită

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Un bătrân cu probleme cardiace a ucis un bolnav internat la Spitalul Sf.Spiridon din Iaşi şi a înjunghiat o asistentă care încerca să îl calmeze.

crima

Masacru la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de luni, 11 iunie, în jurul orei 7:30, la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, când pacientul în vârstă de 82 de ani, s-a ridicat brusc din pat şi a înjunghiat mortal cu un cuţit un bolnav din acelaşi salon, în vârstă de 78 de ani. Aceasta nu a fost singura victimă a bătrânului internat cu probleme cardiace, imediat după ce a înfipt cuţitul în inima pacientului din patul alăturat, rănind-o la braţ şi pe o asistentă medicală care a încercat să intervină pentru a îl potoli. Conform rtv.net, femeia înjunghiată în braţ se află în afara oricărui pericol.

Atacatorul a fost imobilizat la scurt timp după ce a făcut a doua victimă şi urmează să fie transferat la Spitalul de Psihiatrie. Bătrânul fusese internat cu câteva zile în urmă pentru afecţiuni respiratorii şi cardiace, fără alte antecedente patologice, acesta nefiind înregistrat în evidenţe cu probleme psihice.

1 comentariu

descultul 12-06-2012 - 03:05

poate crima?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult