Acasa Actualitate-InternaSocial Maşină ridicată cu tot cu copil

Maşină ridicată cu tot cu copil

scris de D.P.
9 afisari

Poliţia locală din Timişoara este sub anchetă după ce poliţiştii şi angajaţii Administraţiei Domeniului Public (ADP) au ridicat o maşină în care dormea un copil de zece ani. Ancheta a fost solicitată de primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.


ridicare masini

foto: realitatea.net


Primarul Timişoarei a cerut Poliţiei Locale şi ADP ca până miercuri dimineaţă să-i prezinte o informare legată de incident, precum şi măsurile propuse.

La rândul său, şeful Poliţiei Locale, Doru Spătaru, a confirmat faptul că un agent de Poliţie a dispus ridicarea unei maşini în care era un copil şi a precizat că vor fi aplicate sancţiuni, notează Mediafax.

„Este real. Un băiat de zece ani dormea în maşină încuiat de tatăl lui, acoperit cu o pătură, geamurile murdare de noroi, aburite. Nu l-au văzut. S-au trezit cu el la ADP. O să iau măsuri de sancţionare a agentului. Cred că cea mai bună sancţiune va fi trimiterea lui pe stradă la ordine publică”, a spus Doru Spătaru.

Maşina, ridicată din zona Tipografilor din Timişoara, aparţine unui preot dintr-o localitate limitrofă Timişoarei, iar băiatul este fiul acestuia.

Poliţia Locală a mai fost implicată într-un incident după ce un agent a ridicat maşina unui consilier local. Alesul local a protestat, iar poliţistul i-a pulverizat spray lacrimogen.

Poliţistul a fost sancţionat disciplinar pentru că, din exces de zel, nu a respectat procedurile de folosire a spray-ului lacrimogen.

3 comentarii

Liviu 23-02-2011 - 01:00

Mai fratilor, politia aia veche nu este ea ce trebuie si cum trebuie cu slabe sperante sa fie vreodata ce trebuie, sa apere cu adevarat lega si cetateanul si nu smecherii si sobolanii, insa asta „locala” este de-a dreptul paralela cu orice … Nu stiu cine si cum ii selecteaza dar este o forma clara de mascare a somajului ! Ca sa aiba si ai nostrii ceva de facut …

Viorica Ianc 23-02-2011 - 04:29

Buna dimineata !

Ce este curios ca masina era murdara de noroi ! Adica popa de la tara !
Si politaii….sunt aia cu vesta potocalie ?
Am facut o gluma.
Aha ! Primarul Timisoarei a cerut…. !

Seamana un pic cu primaretele de la Rosia Montana! Interesul poarta fesul!

Ca la turci ! Sau turcitzi ! De prin `70 pe aici, ii plina Europa.

Aolica 23-02-2011 - 04:38

O SA AJUNGA MITROPOLIT.
Ridicat, leganat, daruit.
Ha!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult