Acasa Actualitate-InternaSocial Maşinile Poliţiei Capitalei trec la echipamentul de iarnă

Maşinile Poliţiei Capitalei trec la echipamentul de iarnă

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Poliţia Capitalei a anunţat că peste 270 de maşini de poliţie ale instituţiei vor fi pregătite pentru sezonul rece iar alte peste 200 de autoturisme ce au defecţiuni vor fi reparate.

Maşinile Poliţiei Capitalei trec la echipamentul de iarnă (foto:mesagerul.ro)

În comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei, remis luni, 19 noiembrie, de Agerpres, se precizează că „În vederea pregătirii parcului auto pentru sezonul rece, Poliţia Capitalei a finalizat procedurile specifice pentru achiziţia de anvelope de iarnă şi acumulatori auto.” Totodată se specifică faptul că „întrucât parcul de autospeciale al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti necesita reparaţii, au fost atribuite şi contracte de prestări servicii pentru repararea şi întreţinerea autoturismelor din dotarea Poliţiei Capitalei”.

Conform Poliţiei Capitalei, valoarea achiziţiilor de acumulatori auto se ridică la suma de aproximativ 50.000 lei iar cea a anvelopelor de iarnă, la 200.000 lei, în timp ce costurile serviciilor de reparare şi întreţinere a parcului auto sunt estimate la suma maximă de 500.000 lei. De asemenea, se menţionează în comunicat că”Achiziţiile au fost realizate în mod transparent şi echidistant, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice”

1 comentariu

salut 19-11-2012 - 15:52

Ei, da, iata o stire importanta. Ce ne-am face noi daca nu am sti ca masinile Politiei Capitalei au trecut la „echipamentul de iarna”. Asteptam informatii despre echipamentul de iarna al politistilor, culoarea, repartitia pe marimi, textura si alte caracteristici importante ale budigailor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult