Acasa Actualitate-InternaSocial Mazăre a suspendat taxa de barieră de la Mamaia

Mazăre a suspendat taxa de barieră de la Mamaia

scris de M.I.
9 afisari

Consiliul Local Constanţa a hotărât luni, în cadrul unei şedinţe extraordinare, suspendarea taxei de barieră, în valoare de trei lei pentru o singură intrare, percepută pe timpul sezonului estival în staţiunea Mamaia.

taxa_mamaiaConsilierii au luat această decizie la propunerea primarului Constanţei, Radu Mazăre, care şi-a motivat decizia făcând referire la situaţia actuală a economiei şi a turismului din România.

Mazăre a mai spus că taxa va rămâne suspendată până când „turismul se va revigora”, adăugând că măsura va fi aplicată şi în timpul sezonului estival 2012, informează evz.ro.

Radu Mazăre a ţinut să mai precizeze şi faptul că, prin suspendarea acestei taxe, turiştii care vor ajunge la Mamaia în acest sezon nu vor mai avea parte de spectacole de divertisment ca în alţi ani.

Taxa de barieră a fost instituită de administraţia Mazăre în 2003. Ea a fost atacată în contencios administrativ de Prefectura Constanţa, dar a fost reintrodusă, după un proces care a durat doi ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult