Acasa Actualitate-InternaSocial McDonald’s retrage de pe piata 12 milioane de pahare

McDonald’s retrage de pe piata 12 milioane de pahare

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

Compania McDonald’s a decis sa retraga de pe piata 12 milioane de pahare din cauza ca vopseaua folosita pentru imprimarea imaginilor contine impuritati de cadmiu, scrie agentia Interfax.ru. Paharele de sticla sunt de colectie si promoveaza noul film animat „Shrek After Forever”.
Potrivit The Washington Post, McDonald’s a facut apel catre clientii care au cumparat deja pahare sa inceteze imediat utilizarea lor. Cadmiul este o substanta cancerigena care are un efect toxic puternic asupra organelor interne umane, asupra scheletului, a sistemului de reproducere si a dezvoltarii embrionare.

0 comentariu

razvi 06-09-2010 - 11:37

Sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate.

Oricum aceasta infrangere a ALIANTEI trebuie sa dea de gandit UE.

caramache 06-09-2010 - 20:48

reverzist in retragere, pai chestia pe care o semnezi azi se bate rau de tot si prin puntele esentiale cu ce-ai afirmat sambata 4 septembrie a.c. in coloanele aceluias ziar Ziua veche !!!!!!!
Ce faci dom’ serjant majur rerverzist in retragere? Stanga’mprejur pe jumatate cu una suta si optzeci de table si galoane? Si te dadeai de mare analist – cand colo esti un ageamiu cabotin cenzorist si fripturist…..

RODU AURELIAN 09-09-2010 - 05:46

Ca Unirea Urziceni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult