Acasa Actualitate-InternaSocial MECTS: De luni, ce-a de-a doua etapă de încriere în clasele primare

MECTS: De luni, ce-a de-a doua etapă de încriere în clasele primare

scris de A.B.
6 afisari

Unităţile din învăţământul preuniversitar vor afişa luni listele cu copiii din alte circumscripţii şcolare înscrişi în conformitate cu opţiunile exprimate de părinţi în a doua etapă de înscriere, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

elevi Cea de-a doua etapă de înscriere, pe locurile rămase libere, destinată celor care au domiciliul în altă circumscripţie şcolară, s-a desfăşurat între 20 şi 27 martie.

 Potrivit MECTS, a treia etapă de înscriere în şcoli se va desfăşura în perioada 23-25 aprilie şi va fi destinată copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie. În această etapă vor putea fi înscrişi şi copiii ai căror părinţi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie, dar care nu au participat la prima etapă de înscriere.

 Cea de-a patra etapă de înscriere se va desfăşura între 2 şi 9 mai. În această etapă vor putea fi înscrişi pe locurile disponibile, la unităţile dorite, copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri.

 Ultima etapă de înscrieri, desfăşurată în perioada 11-18 mai, se adresează copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapele anterioare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult