Acasa Actualitate-InternaSocial Medicii de familie reiau eliberarea de retete compensate si gratuite

Medicii de familie reiau eliberarea de retete compensate si gratuite

scris de Ziua Veche
0 afisari

Medicii de familie reiau, joi, eliberarea retetelor compensate si gratuite, precum si a trimiterilor catre specialist, dupa exact o saptamana de la sistarea prescrierii acestora, decizia fiind luata dupa 12 ore de discutii si patru zile de negocieri, transmite Mediafax. 


Anuntul a fost facut, miercuri seara, de presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Lucian Duta. Acesta a spus ca „dupa mai bine de 12 ore s-a reusit sa se ajunga la o intelegere” si ca de joi reincepe prescrierea retetelor si a biletelor de trimitere. Tot miercuri a fost semnat un protocol intre medicii de familie si CNAS.

„Normele privind Contractul-cadru pentru acordarea asistentei in 2010 reprezinta primii pasi de reforma dupa 20 de ani”, a declarat, la randul sau, presedintele Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihaila. Aceasta a multumit pacientilor pentru intelegere, adaugand ca o buna parte din problemele cu care au venit medicii de familie la negocieri si-au gasit rezolvare.

0 comentariu

Rasputin 05-09-2010 - 10:48

= Ciupercaru, traducere din ucraineană.

vyky 07-09-2010 - 18:36

un parazit care a jacmanit tot ce ia picat in mana,cand va da socoteala pentru veniturile ilicite pe care le are

Yakov 07-09-2010 - 18:54

Le recomand grangurilor din PSD sa-si faca de graba alt partid, daca nu vor sa rcgamana in opozitie pana dau coltul si se duc la capela.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult