Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE: Medicii de familie s-au inteles cu Ministerul Sanatatii

UPDATE: Medicii de familie s-au inteles cu Ministerul Sanatatii

scris de Ziua Veche
3 afisari

  

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, s-a intalnit, marti, cu reprezentantii medicilor de familie si cu cei de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru a discuta despre eliberarea retetelor compensate. Dupa sase ore de negocieri, reprezentantii medicilor de familie au declarat ca miercuri s-ar putea semna un acord cu Ministerul Sanatatii.


 

UPDATE„Astazi (marti, n.r.) au fost facuti pasi importanti si o parte dintre probleme si-au gasit rezolvarea, urmand ca maine sa fie discutate intre echipele de specialisti ale Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si cele ale medicilor de familie o serie de aspecte tehnice” se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Reprezentantii medicilor de familie au dat asigurari ca, incepand de joi, se vor putea elibera retete compensate si gratuite si alte documente necesare pacientilor daca in cursul zilei de miercuri discutiile se vor finaliza favorabil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult