Acasa Actualitate-InternaSocial Mehedinţi: Opt persoane au fost rănite într-un accident rutier

Mehedinţi: Opt persoane au fost rănite într-un accident rutier

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Vineri, în jurul orei 11:40, opt oameni au fost răniţi după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat în localitatea Luncşoara din judeţul Mehedinţi.

Accident rutier in judetul mehedinti soldat cu 8 raniti

Din primele informaţii furnizate de către reprezentanţii Poliţiei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă arată că opt persoane din autocar au fost rănite, la faţa locului fiind trimise echipaje ale Ambulanţei de la Drobeta Turnu Severin, Baia de Aramă şi Motru. Potrivit unei declaraţii a purtătorului de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi, Lavinia Pescaru, pentru Mediafax, în autocarul înmatriculat în Serbia se aflau 45 de pasageri în momentul în care acesta s-a răsturnat în afara şoselei pe Drumul Naţional 67.

În zona comunei Broşteni dinc are face parte satul Luncşoara circulaţia se desfăşoară pe un singur sens. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului rutier, precizându-se doar că printre cei opt oameni care au fost răniţi în accident s-ar afla şi copii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult