Acasa Actualitate-InternaSocial Mehedinţi: Un elev a murit cǎlcat de o maşină pe trecerea de pietoni

Mehedinţi: Un elev a murit cǎlcat de o maşină pe trecerea de pietoni

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Un bǎiat de 15 ani a murit, luni dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni din faţa liceului la care ȋnvǎța din localitatea mehedinţeană Halânga.

Mehedinţi: Un elev a murit cǎlcat de o maşină pe trecerea de pietoni

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 7.00, pe Drumul Naţional 67, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în faţa Grupului Şcolar Agricol Halânga. Potrivit martorilor, elevul în vârstă de 15 ani venea din comuna Bala şi era cazat la internatul Grupului Şcolar Halânga, unde urma să îşi lase bagajele, pentru ca mai apoi să meargă la liceu, aflat la câteva sute de metri. Când a ajuns pe trecerea de pietoni, adolescentul a fost lovit de un autoturism Skoda care circula dinspre Drobeta Turnu Severin către Târgu Jiu.

În urma impactului, elevul a fost aruncat la o distanţă de câteva zeci de metri de trecerea de pietoni, sora şi o prietană a băiatului, care îl însoţeau, declarând că şoferul avea viteză. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă cadrele medicale nu l-au putut salva pe băiat, fiind declarat decesul. Conform mediafax, până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi au refuzat să ofere informaţii despre acest accident.

1 comentariu

IngerAlbastru 07-10-2013 - 09:22

E clar ca refuza sa dea informatii ca nu se stie cine draqu a condus acea masina si de cat de beat si drogat a fost. Ma si intreb cum a avut curajul acel tanar sa treaca strada??? vazand ca vine un bezmetic cu viteza!!!
Nu mai treceti strada nici pe verde la semafor cand vedeti ca se apropie un nebun cu viteza ca nu va opri, timp mai aveti, dar viata doar una. Asteptati mereu sa treaca elitii cu masinile lor scumpe … 🙁

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult