Acasa Actualitate-InternaSocial Mesajul ministrului delegat pentru învățământ superior la startul noului an universitar

Mesajul ministrului delegat pentru învățământ superior la startul noului an universitar

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Ministrul delegat pentru învățământ superior, Mihnea Costoiu, le-a urat succes studenților și cadrelor didactice miercuri, 1 octombrie, cu prilejul deschiderii noului an universitar.

Mesajul ministrului delegat pentru învățământ superior la startul noului an universitar (foto:educatialaiasi.ro)

Mesajul ministrului delegat pentru învățământ superior la startul noului an universitar (foto:educatialaiasi.ro)

„Urez mult succes tuturor studenților și cadrelor didactice care se întorc astăzi în sălile de curs, în laboratoare și în amfiteatre! Ca în fiecare an, voi întâmpina cu emoție ziua de azi. Pe 1 octombrie nu începem numai anul universitar, ci continuăm un efort, început acum mai bine de doi ani, de a construi o Românie corectă, pornind de la susținerea sistemului de educație și a rolului tinerilor în societatea românească”, a afirmat Costoiu ȋn comunicatul de presǎ al MEN, remis de Agerpres.

MEN anunțase anterior cǎ anul universitar care începe miercuri are „cel mai mare buget” al educației și cercetării din ultimii ani. Avȃnd ȋn vedere acestea, Mihnea Costoiu, a precizat cǎ „Începem anul universitar cu cel mai mare buget al educației și cercetării din ultimii ani și cu speranța că, în 2014-2015, vom avea rezultate mai bune decât în anul trecut”.

Peste 450.000 de studenți din toată țara încep miercuri, 1 octombrie, noul an universitar 2014-2015, dintre care aproape 340.000 învață în universitățile stat pe locurile bugetate și pe locurile cu taxă și aproximativ 110.000 de studenți în universități particulare,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult